Piksi posetio povređenog Mitrovića - Nema zebnje za Mundijal!

Autor: Mladen Heleta
petak 07.10.2022.
13:15
Izvor: Sportske.net

Selektor će do početka priprema za Mundijal nastaviti da obilazi svoje igrače širom Evrope.

FSS
FSS

Povezane vesti

Posle uspeha u Ligi nacija, plasmana u elitni rang ovog takmičenja, apsolutna koncentracija i briga selektora fudbalske reprezentacije Srbije Dragana Stojkovića usmerena je ka pripremama za Svetsko prvenstvo u Kataru.

U skladu sa tim selektor je otputovao u London, kako bi se na licu mesta video sa najboljim strelcem u istoriji državnog tima  Aleksandrom Mitrovićem i saznao nešto više o stepenu povrede igrača Fulama. 

Tokom večere je, naravno, bilo mnoštvo tema za razgovor, među kojima su se izdvojile one koje se odnose na plan i program priprema za predstojeće Svetsko prvenstvo.

Selektor Srbije je na kraju druženja poželeo Mitroviću da što pre sanira povredu i da nastavi sa odličnim igrama za Fulam.

Prvu utakmicu na Mundijalu Srbija igra protiv Brazila 24. novembra, pre toga je i prijateljski meč 18. novembra protiv Bahreina u Rifi, i do tada selektor našeg najboljeg tima nastaviće da obilazi reprezentativace Srbije širom Evrope.

Stojković će već u nedelju biti sa ostatkom delegacije FSS u Frankfurtu, gde je od 12 časova žreb kvalifikacionih grupa za Evropsko prvenstvo 2024. godine u Nemačkoj. 

Naša reprezentacija nije od 2000. godine bila učesnik završnog kontinentalnog takmičenja, a na EP u Belgiji i Holandiji upravo je Stojković kao kapiten predvodio tadašnju reprezentaciju SR Jugoslavije.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke