Piperi u Humskoj, Srđan Jovanović bez sankcija, a na Brdu...

Autor: Darko Mitrović
sreda 09.09.2020.
12:06
Izvor: Sportske.net

Dan pošto je velika većina superligaških klubova pružila podršku čelnicima FSS i Sudijske komisije, delegirani su i arbitri za sledeće kolo Linglong Superlige.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

U centru pažnje biće derbi na Banovom brdu, između Čukaričkog i Crvene zvezde, koji je na programu već u petak od 19 časova. Pravdu na toj utakmici deliće Lazar Lukić, a pomagaće mu Dragan Bogićević i Bojan Banović.

Dan kasnije, u subotu od 20 časova, Partizan će u Humskoj dočekati Rad, na debiju novih trenera ove dve ekipe - Aleksandra Stanojevića, odnosno Zorana Njeguša.

Glavni sudija ovog meča biće Petar Piper, kome će pomagati Pavle Piper i Nenad Kurčubić.

Posle prošlog kola, mnogo je polemika bilo oko arbitraže Srđana Jovanovića u Novom Sadu, u utakmici između Vojvodine i Partizana (3:2), ali u Sudijskoj komisiji FSS očigledno ne smatraju da je on bilo šta značajno pogrešio u pomenutom meču, pa su ga delegirali i za sledeće kolo. Jovanović će u subotu od 17 časova deliti pravdu u Senti, gde će se sastati TSC i Radnički.

Vojvodina će posle pobede nad Partizanom gostovati u Ivanjici protiv domaćeg Javor Matisa, a glavni sudija u tom susretu biće Miloš Milanović.

Sve ostale parove 7. kola i imena arbitara možete da vidite OVDE.
-
Baner 6

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Ivan Petrovic_fb1
Saturday, 12.09.2020
18:20

greska sudija jeste faul je za crveni ali me interesuje kako imate obraza ako se secate vasegDJelmasa sto je polomio nogu i udaljio ga sa terena za ceo zivot ili ste toliko zaboravni ili bezobrazni pa vas igracEduardo kasapin je polomio nogu igracu cukarickom isto na njihovom terenu ko o cemu kurva o postenju,sram da vas bude Vuceticu i ovajVazura i Vucelic upropastio Srbiju nece partizan.samo vi tako nastavite uz pomoc Zeksa i za Jugoslovensko sportsko drustvo nema zime zapitajte se sto niste nista dobili za stadio a svaki stadion u Srbiji jeste i odakle bre toliki dugovi

avatar
KING♦⭐KING♦⭐KING♦⭐
Wednesday, 09.09.2020
13:15

Svi su se složili da treba krasti Partizan prema zvezdinim uputstvima što je dokaz da su zvezdine koalicione filijale, a Srđan Jovanović ne samo da nije kažnjen, već je dobio i nagradu da sudi Island-Engleska. Hoćemo VAR, strane sudije i srpski Kalčopoli da se ovi svi zajedno izbace iz lige zbog nameštanja i krađa!

avatar
Gogi-11
Wednesday, 09.09.2020
16:35

Kada budete shvatili da vas niko ne krade samo vam ne pomazu onoliko kolko ste navikli bice vam mnogo lakse... protiv az u obe utakmice ste imal sudjenje posteno cak sta vise bili su na vasoj strani pomalo pa sta bi ko je kriv?

avatar
Man united
Thursday, 10.09.2020
12:38

Требало је да га казне једино зато што је Војводину оштетио. Не знам како имате образа да се жалите да сте ви покрадени на том мечу кад је толико очигледно Воша оштећена.

avatar
boris96pfk
Wednesday, 09.09.2020
12:43

Skoro nista Jovanovic nije pogrijesio! Jedini krivci za rezultate smo mi i svaki izgubljen bod je krivica igraca i trenera. Ne dopustite da vam mazu stalno oci indijanci iz Uprave jer oni i fudbal ne mogu ici u istu recenicu! NAPRIJED PARTIZAN

avatar
svojnasvome
Wednesday, 09.09.2020
12:19

Kad je crvena banda poslala za Grujića, kolko znam beše kažnjen zbog čistog penala u Krusevcu....al upozorenje za ubuduce a? bagro poslednja

avatar
Superliga
Wednesday, 09.09.2020
13:18

Penala u krusevcu nije bilo, vec bajpas za katastrofalni partizan.Stanoje ce da popravi stanje, ako nista bar ce pored aut linije da bude gospodin, za razliku od onog.

avatar
Shadows
Friday, 11.09.2020
15:09

Nama ne treba gospodin pored aut linije koji cuti I place pa Savo je takav do poslednje utakmice bio.PFC trebaju ludaci treneri poput Kosanovica,Stankovica,.Lalatovica...itd.koji hvataju za gusu sudiju kad ih pokrade.Zasto je Lalatovic sa svakim timom koji je vodio bio 2.mesto zapretio FSS da ce da progovori a sudije ga ne kaznjavaju kad ih u svakoj utakmici psuje.U Srbiji ne uspeva gospoda koja cuti vec lopovi.

avatar
Superliga
Wednesday, 09.09.2020
16:31

Stvarno nema veze sa penalom, onakvih povlacenja ima na svakoj fudbalskoj utakmici, na tv-u jedino sto gledam je fudbal, i bez obzira sto navijam za zvezdu, nikad nisam video da je neko svirao penal za onako nesto.

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Wednesday, 09.09.2020
15:05

Lazes da nije bio