''Pljuštali'' golovi u Nišu, ''7+''!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 07.06.2020.
16:59
Izvor: Sportske.net

Goleada na ''Čairu'', uz jedno isključenje.

STARSPORT photo Belgrade Serbia
STARSPORT photo Belgrade Serbia

Povezane vesti

Utakmicom između niškog Radničkog i Rada nastavljeno je 28. kolo Linglong Superlige Srbije, a pobedu su izborili domaći fudbaleri, rezultatom 4:3.

Ovo je četrnaesta pobeda Rdaničkog u sezoni, dok je Rad pretrpeo već 21. poraz, ali sve je to bezbolno za ''Građevinare'', s obzirom da ovog proleća nema ispadanja u niži rang.

Golovima Trifunovića u 11. i Kaluđerovića devet minuta kasnije, Rad je poveo sa 2:0 i delovalo je da bi danas moglo da se dogodi iznenađenje na ''Čairu'', ali Radnički preko Čumića i Mihajlovića ekspresno stiže do izjednačenja, već na isteku prvih pola sata igre - 2:2.

Tek što je počelo drugo poluvreme, Andrija Kaluđerović svojim drugim golom donosi novu prednost gostima iz Beograda, ali već u 55. minutu Mitrović je poravnao na 3:3.

A onda, Rad u 77. minutu ostaje bez Petrovića koji je dobio drugi žuti karton, a brojčanu prednost na terenu Radnički je iskoristio u 86. minutu, kada Čumić donosi preokret i pobedu svom timu rezultatom 4:3.

Utakmica će, nažalost, ostati upamćena i po teškoj povredi fudbalera Rada Strahinje Tanasijevića, a opširnije o tome možete da čitate OVDE.
-
Derbi baner
 
Пласман обезедио SofaScore LiveScore
   

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke