''Pljušte'' čestitke i lepe želje - Šta je to ''zvezdaš Lala'' rekao Milojeviću i kako mu je on uzvratio?

Autor: Darko Mitrović
subota 13.04.2019.
23:15
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Šef struke Crvene zvezde otkrio posle meča neke od detalja razgovora sa Nenadom Lalatovićem.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Mnogo razloga za zadovoljstvo imaju večeras u Crvenoj zvezdi posle pobede nad Radničkim (3:0), u meču koji je trebalo da bude derbi proleća, ali rezultatska neizvesnost trajala je samo tokom prvog poluvremena, jer je Zvezda sve rešila početkom drugog.

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević je posle meča naglasio da utakmice protiv njegovog kolege Lalatovića imaju ''posebnu čar''.

''I pre meča sam javno čestitao Radničkom na jako dobroj sezoni, zasluženo su Nišlije tu gde jesu. Za ekipe koje vodi moj kolega Nenad Lalatović karakteristična je agresivnost i temperament, čega ne bi bilo bez njega na klupi. Zato je i posebna čar kada se sastanemo, i zato su vrlo nezgodni na svim delovima terena'', izjavio je Milojević.

Potom je Zvezdin šef struke otkrio da je od Lalatovića već dobio čestitku povodom nove titule, iako ona još nije matematički osigurana. Ni Milojević njemu nije ostao dužan, a da bi se ta njegova želja ostvarila, Partizan bi morao da plati ceh.

''Mislim da smo zasluženo pobedili. Idemo dalje, znamo da je Lala zvezdaš i zato nam je unapred čestitao titulu, ali sam zaista obazriv što se toga tiče. Njemu hvala na lepim rečima. Okrećemo se Kupu i duelu protiv Mladosti, a želim da se sa kolegom Lalatovićem još jednom vidim i da odigramo dobru utakmicu u Nišu gde je finale'',
naglasio je Milojević.

-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pixi GOOL iz kornera
Sunday, 14.04.2019
16:40

Ja ne razumem neke likove koji se predstavljaju kao navijaci jednog drugog kluba, a prate samo Zvezdu.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Sunday, 14.04.2019
15:29

Dva Gospodina dva Gospodara srpskog fudbala.

avatar
zlogi
Sunday, 14.04.2019
12:30

Lalat ili ne sme ili ne zeli da pobedi Zvezdu. Lik je samo jednom, sasvim slucajno, dobio svoj bivsi klub. Od tad svaka utakmica glat porazi i jedan neresen rezultat. Zato dalje od Srbije u trenerskoj karijeri nece otici ^^

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Saturday, 13.04.2019
23:20
avatar
Pixi GOOL iz kornera
Sunday, 14.04.2019
15:31