PLS - Kragujevčani sve usamljeniji na vrhu, nova pobeda uz kiks Kabela!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 25.10.2020.
19:36
Izvor: Sportske.net

Nastavlja se sjajna serija ekipe radničkog iz Kragujevca.

fkradnicki.com/Nenad Kotlajić
fkradnicki.com/Nenad Kotlajić

Povezane vesti

Ako se po jutru dan poznaje, Kragujevac bi od naredne sezone ponovo mogao da dobije superligaša.

Ekipa Radničkog 1923 za sada ostvaruje odlične rezultate u Prvoj ligi Srbije, a danas je u 12. kolu na svom terenu savladala Zemun posle preokreta rezultatom 2:1, doduše mnogo teže mego što se očekivalo.

Gosti su poveli u 10. minutu autogolom Vidovića posle velikog nesporazuma sa golmanom, Raičevićem, a čovek preokreta bio je Ćirović koji je golovima u 81. i četvrtom minutu nadoknade vremena sprečio iznenađenje na ''Čika Dači''.

Istovremeno, drugoplasirani Kabel je na svom terenu reemizirao sa Loznicom, nije bilo golova, pa sada Radnički na vrhu tabele ima šest bodova više od Kabela.

Dodajmo još i da je Fudbalski klub Radnički 1923 podržao humanitarnu akciju “Za Minjinu šansu”, koja za cilj ima prikupljanje finansijskih sredstava za lečenje naše jednogodišnje sugrađanke Minje Matić.

Tako su fudbaleri kragujevačkog prvoligaša pre početka današnje utakmice sa Zemunom obukli majice sa likom male Minje, a potom zajedno sa fudbalerima protivničke ekipe razvili transparent sa apelom za pomoć teško oboleloj devojčici (845 na 3030).

Prva liga Srbije, 12. kolo

Nedelja:

Dinamo Vranje - Dubočica 1:2
Kabel - Loznica 0:0
Radnički 1923 - Zemun 2:1
Radnički Pirot - Kolubara 1:1
Žarkovo - Borac 1926 1:0
- -
Baner
 
Standings provided by SofaScore LiveScore
   

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke