Plzensko ne prija, Partizan završio evropski put!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 22.02.2018.
20:50
Izvor: Sportske.net

Srbija nažalost neće imati predstavnika u osmini finala Lige Evrope, pošto je nakon Crvene zvezde iz daljeg toka takmičenja eliminisan i Partizan.

Epa/Martin Divisek
Epa/Martin Divisek

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana eliminisani su u šesnaestini finala Lige Evrope, pošto su nakon beogradskih 1:1 sa Viktorijom doživeli poraz u revanšu odigranom u Plzenju.

Vicešampion Češke slavio je u revanšu rezultatom 2:0 (0:0) i tako sa ukupnih 3:1 obezbedio plasman u osminu finala masovnijeg takmičenja pod okriljem UEFA.


Viktorija:
Hruška - Reznik, Hejda, Hubnik, Limberski - Horava, Hrošovski - Kopic, Kolar (od 86' Čermak), Zeman (od 70' Petržela) - Krmenčik (od 84' Čori);

Partizan: Stojković - Vulićević, N. R. Miletić, Ostojić, Urošević - Jevtović (od 65' Ožegović), Zdjelar - Janković (od 78' Suma), Pantić, Tošić - Tavamba;

Partizan je revanš u Plzenju počeo u nešto drugačijem sastavu u odnosu na prvu utakmicu, pošto su mesta u startnoj postavi zauzeli Bojan Ostojić i Saša Zdjelar, a van tima su ostali suspendovani Milan Mitrović i Sejduba Suma.

Nažalost, promene u timu nisu preterano dobro uticale na igru crno-belih u prvom poluvremenu, pošto je bilo evidentno da odbrana nije na nivou iz prvog susreta, a napad je bio priča za sebe.

Samo u prvih 45 minuta revanša Viktorija je stvorila više šansi nego za čitav meč u Beogradu, a Vladimir Stojković je ponovo bio igrač koji je držao Partizan u životu.

Najbolje prilike u prvom poluvremenu domaćin je imao preko Tomaša Horave i Jana Kopica ali je u situacijama iz 11. i 12. minuta Vladimir Stojković odlično reagovao i sprečio vođstvo češkog vicešampiona.

Na sledeću priliku Viktorije čekalo se do 25. minuta, a pre toga je Danilo Pantić uputio jedini konkretan udarac u okvir gola protivničkog tima. Golman Viktorije uspeo je da sačuva mrežu uz dosta problema jer je lopta odskočila i ispala mu iz ruku.

Treću odličnu priliku u prvom delu domaći su imali posle kornera u 25. minutu i udarca Danijela Kolara iz okreta. Srećom po crno-bele, Kolar je sa sedam-osam metara šutirao preko gola.

Opšti utisak nakon prvog dela igre bio je nepovoljan za crno-bele koji su imali mnogo problema u defanzivi, a u napadu nisu uspeli da urade ništa konkretno.

Partizan
Foto: Epa/Martin Divisek

Nastavak je doneo gotovo identičnu sliku i odnos snaga na terenu. Partizan je bezuspešno pokušavao da dođe do igre i šanse za postizanje gola, a Viktorija nastavila da diktira tempo i stvara prilike.

Nakon sedam minuta igre u nastavku domaći su promašili još jednu šansu iz kategorije stopostotnih. Lopta je posle centaršuta sa leve strane stigla do Reznika ali je desni bek domaćih promašio okvir gola sa pet metara. Treba istaći i to da je Slobodan Urošević zasmetao protivničkom igraču i na taj način uticao da Reznik ne uputi udarac kakav je želeo.

Posle više propuštenih prilika i odličnih intervencija Vladimira Stojkovića domaći su ipak stigli do vođstva sredinom drugog poluvremena.

Loša intervencija Bojana Ostojića omogućila je Krmenčiku da primi loptu u šesnaestercu i grudima je namesti na desnu nogu i da potom snažnim udarcem savlada Vladimira Stojkovića!

Gol možete pogledati OVDE!

Za Partizan se nakon primljenog gola perspektiva nije previše promenila, ali nažalost nije ni odnos prema igri na terenu. Crno-beli su preko Ognjena Ožegovića u 78. minutu zapretili ali tek da se upiše treći udarac u okvir gola.

Do kraja utakmice Partizan je imao još jednu polupriliku preko Sejdube Sume ali je udarac reprezentativca Gvineje sa ivice kaznenog prostora završio metar preko prečke.

Crno-beli su na kraju krenuli na sve ili ništa, nije se isplatilo. Stojković je u četvrtom minutu nadoknade loše reagovao na sredini terena tako da je sevnula kontra posle koje je Viktorija preko Čermaka overila pobedu.

Posle svega ostaje žal što su crno-beli ispustili prednost u prvoj utakmici, a za to je zaslužan i sudijski tim iz Grčke koji je "častio" Viktoriju golom iz nedozvoljene pozicije. Revanš je druga priča i sigurno da igra Partizana nije bila na željenom nivou.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

99 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Friday, 23.02.2018
13:29

djuka zvani bruka Zbog cega ovo nije u skladu sa uslovima koriscenja?!

avatar
costadeen
Friday, 23.02.2018
01:22

Vratiti Nikolica ili, znam da ce ovo mnogima zvucati bzvz, vratiti Tumbu. Jokan je sada mission impossible, Stanoje isto tako ne znam da li je realna opcija ali sa nekim od prvo pomenute dvojice sesti za sto i vec sada se dogovoriti. Djuka OUT!!!

avatar
Thursday, 22.02.2018
23:43

hvala Bogu...povratak u relanost za dva plasticna kluba...crv zv i partizan...u nasu ovu ligu sto zovete super, tu se krljajte sa sebim ravnima, kakva evropa...glava me zaboli kad ih gledam kako ugraju

avatar
deki trbic
Thursday, 22.02.2018
23:23

makar mozemo da kazemo da smo jedan dan duze igrali evropu od cigana ahahhaha :D

avatar
RIP KOBE
Thursday, 22.02.2018
23:17

bruka i sramota od trenera pa taktike i same igre. ostojic je katastrofalan! samo jedan primer da navedem. sem pantica niko nista! veceras me je sramota sto se asociram na ovaj tim ali tako je svakom grobaru. nekada se radujemo, a veceras smo na povracanju.

avatar
MMK
Friday, 23.02.2018
01:57

Sve se slazem osim za Pantica, decko jedan normalan pas nije imao, a igra na pozici na kojoj je pas najbitniji...

avatar
Сотир Ђубре V.1.0
Thursday, 22.02.2018
23:11

Нема за чим да се жали, Плзењ очигледно боља екипа. А и немате неке изгледе за пролаз, ако не створите ниједну шансу за 90 минута...

avatar
Z
Thursday, 22.02.2018
23:10

Navijac sam CZV, ali Partizanu svaka cast. Ne toliko na danasnjoj igri nego na celokupnom rezultatu. Ove godine je srpski fudbal NAPREDOVAO, samo je problem sto mi sve hocemo sada i odmah, a treba da se zapitamo gde smo bili prethodnih godina. Nadam se da ovo nije samo bljesak velikih rivala, nego da cemo ovako ZAJEDNICKI nastaviti da napredujemo i sl godine.

avatar
Gogi-11
Friday, 23.02.2018
06:51

Jeste ovo uspeh s obzirom na sve neuapehe do sada ali dali su ovo bili protivnici koji su toliko bolji pa su oba kluba morala sa spustenim gacama da izadju na teren. Ovakve sanse tesko da ce imati u skorijoj buducnosti jesu napredovali rezultatski ali napreduju i ostali tako da ce iz sezone u sezonu biti sve teze jer istali klubovi iz ovih nizih kategorija imaju nesto mnogo vazno nemaju dugove....

avatar
BenkovackiManitas31*
Thursday, 22.02.2018
23:06

Nema potrebe za likovanjem jer i Zvezda je ispala ali voleo bi samo da se javi doticni ‘ponos srpskog naroda’ koji jucer rece “hvala CSKA braco, vidimo se u 1/8”... tako to ide kad se radujes komsijinoj kravi

avatar
Dr fudbala Miloje
Thursday, 22.02.2018
23:04

Прегазише их као покошену ливаду.

avatar
paok
Thursday, 22.02.2018
23:02

Zvezda je trenutno bolja najmanje za 50% od nas. Oni su bar igrali muski i stvarali sanse. Mi nismo ni sutnuli. Uostalom beze nam 9 bodova a mi kako igramo necemo ih stici nikada.

avatar
Nikola RED_DEVIL
Thursday, 22.02.2018
23:00

Hahhahahahahahh Stojkovic pobedio na kraju hahahaha, jao sto se nama nije pao Plzen da osiguramo prolaz...

avatar
Dolina cupova
Friday, 23.02.2018
10:49

Jedino na penale, posto vola ne mozete da ubodete...u penalima ste ipak prvaci evrope, mada bi vam i tu bilo gusto, nema vam najboljeg penaldzije Ricmonda...

avatar
Nemanja Vidiiic NO.1
Friday, 23.02.2018
16:48

16 golova datih 11 primljenih,dok vi npr primili boga oca golova,u evropi ove godine.ricmon 43 gola 7 sa penala,ali tvom mozgu je to penaldzija,i to onda sasvim dovoljno govori o tebi

avatar
brekbaCh1
Thursday, 22.02.2018
22:41

Sramota od igre. Necastan oprostaj od Evrope.. bez sanse, bez volje, bez taktike, bez pokusaja da nesto urade. Nula.

avatar
magister
Thursday, 22.02.2018
22:41

Čemer, jad, beda, bruka, kukavičluk. Naša igra - ništa, odnosno - nula. Nikad jedan tim Partizana, u bilo kom sportu, nije delovao ovoliko besmisleno, inferiorno, bezidejno, sa toliko strahopoštovanja. Da je Mateus ovako izašao protiv ondašnjeg Reala, popili bismo desetku (mislim 10 golova). Ne zaslužuje ni komentar. Sramota!

avatar
MMK
Friday, 23.02.2018
02:00

Drago mi je da se bar neko seca kako smo nekad igrali, bas zbog toga nisam bio zadovoljan Djukicevom igrom od pocetka, bez obzira na rezultate

avatar
Nemanja Vidiiic NO.1
Thursday, 22.02.2018
22:32

Zvezda promasila osminu finala,partizan nije pripretio plzenu,sad vas valjda vise nece slagati da ste previse jaki kao sto pricaju vasi kazufinale le

avatar
Dolina cupova
Friday, 23.02.2018
10:51

Zvezda je ispala isto kao Partizan, nema razlike, osim ako ne tražiš utehu ili si luzer...

avatar
Dolina cupova
Saturday, 24.02.2018
10:29

Kakve veze ima ko je sa kim igrao? Ispali su i jedni i drugi...To sto ti pišeš je uteha, kao ispali smo od boljeg protivnika, mi smo uradili više. Niste, samo ste postali malecki, pa gledate ko je od koga izgubio.

avatar
Nemanja Vidiiic NO.1
Friday, 23.02.2018
16:47

Zvezda igrala sa ucesnikom ls i imala velike sanse i propustila ih,dok vi sanse nisi imala,evo ga u moru realnih navijaca partizana koji pisu ovo isto,ti si se nasao da prosipas tu

avatar
Ja opet Ja
Friday, 23.02.2018
12:49

Da, ali je zvezda igrala protiv jednog CSKA! i odigrala je muski

avatar
AlexPFC
Thursday, 22.02.2018
22:27

Zaslužena pobeda Plzena, Partizan nije stvorio ni jednu jedinu pravu priliku za gol. Jednog dana kada Ivica bude shvatio da nam treba bolji trener imaćemo mnogo više šansi protiv ekipa koje nisu puno jače od nas ali su taktički zrele, disciplinovane i što je najbitnije umeju da igraju na rezultat. Ovako, dalje ide kvalitetnija i konkretnija ekipa i ja im od srca želim što bolji žreb sutra. Zaslužili su!

avatar
Hannibal Lecter
Thursday, 22.02.2018
22:24

Posle ovih eliminicaja Zvezde i Partizana bitno je da se srpski fudbal nije obrukao....

avatar
Pipo Inzagi
Thursday, 22.02.2018
22:56

Zvezda se nije obrukala...

avatar
Hannibal Lecter
Saturday, 24.02.2018
01:27

pa dobro mislim da nije resenje da donesemo kolac i decka nabijemo na kolac sad. Ronaldo u finalu LS promasi penal pa posle toga osvoji 4 LS... On da je u takvim sansama svake nedelje ne bi masao. Nasa liga je nejaka... Pametni ljudi kazu ucis i kada gubis...

avatar
Dolina cupova
Friday, 23.02.2018
10:51

Pešić se obrukao...

avatar
Hannibal Lecter
Friday, 23.02.2018
00:41

Pa ja sam zvezdas da ne bude zabune naravno da nije. Cak sta zvezda je imala zdrelije sanse od CSKA isko su rusi imali konstantnu inicijativu i vise pretili. Moze se reci da zvezda nije prosla zbog neiskustva i slabe domace lige. Imam osecaj da ja Pesic promasio jer nije verovso da se moze desiti situacija da bude 1 na 1 sa golmanom. Sto se tice partizana na stranu navijacka opredeljenost, pricam ovde o dobrobiti za srpski fudbal u narednim sezonama... partizan kao i zvezda je doveo beliki broj igraca, uklapao i kroz sezonu su oba tima uigravani. Takvim okolnostima uspeli da procju grupu, Zvezda grupu sa Arsenalom. Ovo je nadam se vera u bolhe sutra i pokazatelj igracima da ne treba da zure sa odlaskom. Jer ovaj tim Zvezde dogodine sigurno moze da konkurise u kval. Za LS

avatar
Stefoon
Thursday, 22.02.2018
22:11

Ko je nama prvi golman reprezentacije, gledas li ovo selektore?

avatar
paok
Thursday, 22.02.2018
22:53

A kosta treba da nam brani. Jel mozda kriv za gol. Sve sto je mogao odbranio je.

avatar
Čerek Republika Srps
Friday, 23.02.2018
06:09

Pa iskreno,branio je ok ali je mogao bolje kod prvog gola a o drugom da i ne pricam

avatar
dragan60895013
Friday, 23.02.2018
00:03

Pa on je tu i da brani, treca utakmica zaredom kako se glupira sa glupim istrcavanjem !

avatar
Thursday, 22.02.2018
23:47

Dmitrovic treba da brani i to da se bori za mesto sa Rajkovicem, a ne da jedan covek ima tapiju na to mesto dok se ne oprosti bez obzira na svoj status u klubu. Za drugi gol mu ne zameram jer je to bio svestan rizik i i sam bih uvek isto uradio, ali, sto nije odbranio prvi gol?

avatar
Partibrejker
Thursday, 22.02.2018
23:13

Pa realno spasio je bar tri gola.

avatar
Magija to smo mi
Thursday, 22.02.2018
22:11

Ni odbrane ni veznog reda ni napada. Stojković jedina svetla tačka i bez obzira na sve što se desilo na kraju, ne može mu se ništa zameriti.

avatar
Thursday, 22.02.2018
22:28
avatar
Mlacko
Thursday, 22.02.2018
22:10

Nije da ne prija nego Djukic igrao defanzivo i nije stvorio nijednu sansu... Jadna i tuzna igra..

avatar
poljskikupanjac
Thursday, 22.02.2018
22:10

Stojke refleks haha lopta prodje kod prvog gola prodje zima Mustafa skoci za njom a za drugi gol to je vec umetnost lakseg protivnika prosecne snage niste mogli da dobijete i opet mucak to je zato sto ste navikli da igrate sa dva igraca manje

avatar
Dolina cupova
Friday, 23.02.2018
10:52

Kad je Partizan imao dva igrača manje?

avatar
Dolina cupova
Saturday, 24.02.2018
10:23

Kod vas je uvek sve greska...

avatar
poljskikupanjac
Friday, 23.02.2018
19:55

protiv tima koji ima dva igraca manje greska

avatar
Goran Gogi Vidanovic
Thursday, 22.02.2018
22:10

Ajmo poznati demagozi na celu sa velikim poznavaocem trenerskog posla M.Djukicem.(teren ne valja,kiks gol u Beogradu)itd.A sto je Videoton mogao da nas izbaci,Dinamo okrenuo usred Beograda,Albance nismo pobedili u Albaniju,Yang Bojs sreca a u prvenstvu ni jednu utakmicu nismo odigrali kako treba.Znaci nista a igracki kadar realno dobar.Evo pitanja:definitno smo Evropu igrali na srecu ali pitanje se tice za prvenstvo:Gospodine Djukicu i gos. Ilijev kazi te nam jednu utakmicu u prvenstvu gde smo bili superiorni i pobedili lagano?Ali posteno da nam kazete!!! Nema

avatar
paok
Thursday, 22.02.2018
22:54

Nema ni jedne da smo dobili lagano. Dzaba sve to pises opet ce izjaviti kako je bilo korektno.

avatar
RIP KOBE
Thursday, 22.02.2018
23:10

samo macva u prvom kolu to je sve

avatar
ZubA
Thursday, 22.02.2018
22:09

To je taj napadacki i ofanzivni fudbal od prvog minuta. Sad svi pljujete Djukica, a juce ma kidamo ih, zgazicemo ih. Gde je taj Tosic, sto nije igrao onaj na golu istripovao da je najbolji, moze samo da odbrani ono sto ide u njega ili pola metra od njega i to sa malo vece distance. A da, a gde je taj Suma, ta bomba bas se istakao. Ozegovic decko smesan misli da mu je ovo SLS. Sve u svemu nula ste bili veceras.

avatar
paok
Thursday, 22.02.2018
22:58

Ne razumem sta hoces da kazes za Stojkovica. Pa kako da odbrani svaki sut. Prvi gol je dobio sa 8 metara i bio je dobar i jak sut. Stani ti na gol pa brani nesto sto ide nekoliko metara od tebe kad umesto sto pametujes.

avatar
Thursday, 22.02.2018
23:50

Sa koliko metara? Sigurno je bilo vise od osam. Inace, dobro je branio - da me ne shvatis pogresno...

avatar
ZubA
Thursday, 22.02.2018
23:42

Eto ne moras da verujes i znam da neces, ali bio sam golman i takve suteve sam milion puta odbranio. Lako je kad ide od tebe pola metra metar. Ali se on previse lagano baci pa sta bude. Dmitrovic i Rajko su za njega Bufon i Kasiljas. Kakav crni najbolji golman.

avatar
BenkovackiManitas31*
Thursday, 22.02.2018
23:02

Blatis stojketa a realno da nije njega ne bi ni u grupe dosli.

avatar
Thursday, 22.02.2018
22:09

Koliko pohvala Đukiću za prvu utakmicu gde su nas sudije pokrale toliko kritika za revanš gde nismo bili dostojan protivnik. U utakmici u kojoj ti više odgovara 2:2 ili nerešeno s više golova ti obaraš tempo, taktiziraš i čekaš i u jednoj takvoj utakmici Jevtović ti igra 65', a Suma 12'. Ne zna se ko je prvi za promenu u napadu, a čovek 'ladno izvrši samo dve izmene. Tom taktikom totalno suprotnoj onoj iz Beograda smo napunili samopouzdanjem protivnika i prosto mu dali 100% šansu za prolazak u 1/8 finala Lige Evrope.

avatar
ViniciusJR
Thursday, 22.02.2018
22:05

Koja je panjina ovaj Tavamba...mada nocas niko naprijed nista uradio nije.

avatar
Thursday, 22.02.2018
23:52

Ja bas htedoh da vam kazem da je ovaj Tavamba teska sirovina....nusta ali ama nista nije odigrao.

avatar
miki1108
Thursday, 22.02.2018
22:05

Nisu trebali ni do osmine finala da dodju. Young Boys je trebao da prodje dalje. Nisu centar prelazili protiv njih u Beogradu.

avatar
Zoran Vukic
Thursday, 22.02.2018
22:04

Duka napadacki sa bunkerm ne sacuva1;1nista od proleca u evrpi cestitan cesima Duka zbog ovga nisi trener u Spaniji jedno pricas drgo radis

avatar
Thursday, 22.02.2018
22:28
avatar
Čerek Republika Srps
Friday, 23.02.2018
06:13

Pustii ga,ja sam pokusavao da ga malo opsmenim ali nista. Izgubljen slucaj.

avatar
Al(a)din
Thursday, 22.02.2018
22:04
avatar
Poznavalac
Thursday, 22.02.2018
22:03

ocajna igra,ne pamtim losiji partizan.Izgubili smo bez borbe i dalje tvrdim da smo svake godine slabiji i slabiji i da ova uprava nista dobro nije donela nama navijacima..Zvezda je vec osvojila titulu i sta i kako dalje?

avatar
RIP KOBE
Thursday, 22.02.2018
23:20

sve na mestu brate moj grobare. sve je tako nazalost. sta nama preostaje?

avatar
Stefan Lazović
Thursday, 22.02.2018
22:01
avatar
$$$ BRACELA $$$
Thursday, 22.02.2018
22:01

Cim ima naidje ekipa koja ima dobre skakace i dobru skok igru izgube se jer nemamo nikakvo rezervno resenje niti neku osmisljeniju akciju....

avatar
Baxter Stockman
Thursday, 22.02.2018
22:00

0:1 92 minut Stojkovic krene napred, Djukic ga vraca na gol... Kakav fudbalski mag :D

avatar
Čerek Republika Srps
Friday, 23.02.2018
06:15

Pa covek je vidovit. Znao je da ce Stojkovic da pogresi i da ce biti 2:0

avatar
$$$ BRACELA $$$
Thursday, 22.02.2018
21:58

Jankovica da zasadite u parku iznad stadiona,zelja je navijaca ili ga prodajne ba kilo.

avatar
RIP KOBE
Thursday, 22.02.2018
23:22

ma na blatusi brate

avatar
MMK
Friday, 23.02.2018
02:04

Ako bi Olimpijakos hteo da ga vrati, platicemo

avatar
Che NS
Thursday, 22.02.2018
21:58

Ponavljam po stoti put...Djukić je uništio igru. Ako se sećate video klipa,mislim da se zvao ''Instinkt ubice'' ili tako nešto,kad igrači na zagrevanju instiktivno polete na loptu...e toga više nema...kao da su igrači pod dejstvom sedativa,nema života u igri!!! Djukiću,idi Partizana ti!!!

avatar
zico
Thursday, 22.02.2018
21:56

kukavicka igra partizana

avatar
Le Tissier
Thursday, 22.02.2018
21:56

Da preduhitrim Djukica, cak i da smo stigli do finala sa ovakvom igrom ne mozemo da budemo ponosni. U pitanju je Viktorija Plzenj i stvarno je sramota da jednu sansu nismo stvorili, ko je kako igrao i ko bi trebao da igra ne bih da komentariaem.

avatar
Dale Cooper
Thursday, 22.02.2018
21:55

E moj Đukiću...

avatar
Uroš M.
Thursday, 22.02.2018
21:54

Ovaj Djukic je toliko nekompetentan da ja nemam reci, taktika NULA, OGROMNA NULA. Igra bez ideje, bez motiva. Nemam reci. Da smo bar IGRALi pa da mi ne bude krivo sto su nas nadigrali, ali ovo je sramota. Nemam reci. Ponosni na ostvaren uspeh, ali ovakav kraj je sramota. Svaka cast treneru Plzenja, vidi se da covek zna sta radi u odnosu na naseg maga.

avatar
nenadnenad1234
Thursday, 22.02.2018
21:53

Ljudi nas razbili posteno. Bolji su od nas.

avatar
HakunaMatata
Thursday, 22.02.2018
21:53

Partizan u ovom dvomecu pokazao veliko nista! Treba da ih je sve sramota sta su igrali nocas a pogotovo trenera...Ovog Plzena bi Zvezda tukla oba puta sa po bar 2 gola razlike...Plzen ocajna ekipa ali eto ima neko gori i od njih...

avatar
Damir111
Thursday, 22.02.2018
21:53

Ja Sam reko da treba suma igrati od pocetka

avatar
Budva
Thursday, 22.02.2018
21:53

Sramota od igre...ni zelje ni umjeca da se da go...Djukicu bih se zahvalio

avatar
Nikolaus
Thursday, 22.02.2018
21:52

Zasluzeno, Partizan bez ideje bez snage bez zelje bez moci.

avatar
Thursday, 22.02.2018
21:52

Sramota za taktiku!!!Klub treba na neki način da kazni Đukića.

avatar
Zlato
Thursday, 22.02.2018
21:52

Jeli realno da neko ne stvori nijednu sansu,nama se smijali zbog ispadanja od cska a mi smo sa cska koji je ozbiljnija ekipa igrali ravnopravno da smo malo bolji bili u zavrsnici prosli bi dalje.

avatar
Alexander Stonsky
Thursday, 22.02.2018
21:52

Nema veze momci, svaka čast !! Veliki uspeh srpskog fudbala od strane oba kluba !

avatar
Crveno boja ljubavi
Thursday, 22.02.2018
21:52

Pohvalio bih Partizan kao jedinu ekipu u LE koja nije stvorila ama bas ni jednu jedinu sansu,cuj sansu,ni polusansu.

avatar
nenadnenad1234
Thursday, 22.02.2018
22:43

Mi dadosmo go u 2 utakmice 1/16 finala, vi niste.

avatar
Nemanja Vidiiic NO.1
Friday, 23.02.2018
04:05

Neka ste vi dali go,primiste ih zato posteno

avatar
Thursday, 22.02.2018
23:48

U dvomecu da:-D

avatar
Thursday, 22.02.2018
23:48

Kako smo dali u drugoj?

avatar
RIP KOBE
Thursday, 22.02.2018
23:23

sut pantica je veca sansa od pokusaja bena koji nije ni okvir gola pogodio a kamo li ono sto pesic nije ni dotakao loptu

avatar
Crveno boja ljubavi
Thursday, 22.02.2018
21:51

Cuj nazalost,a ja uhvatio 1i2-3,hvala Stojke na izletanju.

avatar
Zeljko Trisic
Thursday, 22.02.2018
22:31

Isti klinac izgubiti sa 1-0 ili 2-0 kad ispadas u svakom slucaju, Stojke, Urosevic i Pantic su jedini igrali veceras tako da mu se ovo izletanje da oprostiti

avatar
brekbaCh1
Thursday, 22.02.2018
22:42

Kakav si ti mag kladionice.