Pogled ka Banovom brdu, Lacio spremio milione!

Autor: Ivan Cvetković
petak 08.01.2021.
12:56
Izvor: Sportske.net

Rimljani zainteresovani za talentovanog fudbalera Čukaričkog.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Čukarički svoje zimske pripreme počinje u ponedeljak od 12 časova.

Prvi deo priprema Brđani će odraditi u Beogradu, a već 14. januara, čarter letom putuju za Antaliju gde će se pripremati do 29. januara. U planu je da Čukarički u Turskoj za dve nedelje odigra i pet utakmica.

Što se promena u ekipi tiče, na prozivci će se pojaviti novajlija Đorđe Jovanović, bivši fudbaler Partizana, Lokerena i Kadiza, dok se uveliko govori i o odlascima, piše Sportski žurnal.

Naime, Korijere delo Sport piše o sudbini Dimitrija Kamenovića za kojeg je zainteresovan Lacio, pre svega jer predstavlja jeftiniju opciju u odnosu na fudbalera Lila Domagoja Bradarića. Igra na poziciji levog beka i Italijani ga porede sa Aleksandrom Kolarovim.

Rimljani su navodno spremni da ponude 2.000.000 evra za usluge mladog reprezentativca Srbije, a posrednik bi bio proslavljeni reprezentativac naše zemlje Mateja Kežman koji vodi računa o karijeri Sergeja Milinkovića Savića, takođe člana Lacija.

Takođe, na meti inostranih klubova su i Stefan Kovač koji ima nekoliko ponuda, kao i Veljko Birmančević od kojeg je Crvena zvezda, čini se, odustala.

Asmir Kajević ima dve ponude iz Južne Koreje, međutim Čukarički je dobro obezbeđen i u poziciji je da odbije nepovoljne ponude za spomenute igrače.

Baner 10

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke