Pogled na ''kilometražu'' - Ko je najviše pretrčao u Partizanu?

Autor: Darko Mitrović
utorak 18.08.2015.
23:04
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Partizana nisu uspeli da izbegnu prvi ovosezonski poraz na evropskoj sceni, ali i večerašnjih 0-1 na ''Borisov Areni'' daju nadu da pred prepunim tribinama stadiona u Humskoj, šampion Srbije može do Lige šampiona.

BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DR
BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DR

Povezane vesti

Mogao je Partizan bar do jednog gola večeras, pogotovo se to odnosi na situaciju iz 14. minuta, kada je Andrija Živković bio oči u oči sa golmanom Černikom, ali nije uspeo da ga savlada.

Naravno, imali su i domaći svoje prilike jednu su uspeli da iskoriste, ali na kraju ipak ostaje žal za boljim rezultatom Partizana u Borisovu.

Kad je u pitanju ekipa Partizana, uz Andriju Živkovića, među najzapaženijima su bili i Abubakar Oumaru, Stefan Babović, Brašanac i golman Živko Živković, koji je imao par nesigurnih intervencija, ali je ipak bio mnogo pouzdaniji nego protiv Vojvodine u četvrtak.

Ako učinak crno-belih posmatramo kroz statistiku, zanimljiv je podatak da je večeras u ekipi Partizana najviše pretrčao kapiten Stefan Babović - 11,66 kilometara, a odmah za njim i Darko Brašanac - 11,64 km.

Slede: Nemanja Petrović  - 11,39 km, Miroslav Vulićević  - 10,43 km, Andrija Živković - 10,1 km, Oumaru 9,745 km, Fabrisio 9,07 km, Balažic 8,9 km. Valeri Božinov je za 56 minuta na terenu prešao 6,69 km, a Marko Jevtović do 45. minuta 4,94 km.

Kod domaćih, najviše pređenih kilometara ima strelac jedinog gola Mihail Gordejčuk. On je ujedno i najviše pretrčao večeras od svih aktera utakmice - 11,85 kilometara.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

22 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
sundjer bob
Wednesday, 19.08.2015
09:32

Dzaba 11,66 pretrcanih kilometara, kad su uglavnom bili u kontra smeru!

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Wednesday, 19.08.2015
09:04

Naravno da su Brasanac i Babovic najvise pretrcali, a sramotno! je to kako igra Bozinov otkad je dosao dok je i Jevtoviceva kilometraza isto indikator za mnoge stvari. Vulicevic, Balazic, Brasanac, Zivkovic i Abu su petorica igraca koja bi morala da imaju zagarantovano mesto kod nas u timu, Zivkovic (golman), Fabrisio (nije los bio sinoc, na momente i odlican, ali sve se to potre kada (u)vidis da zjapi onolika rupa izmedju njega i Petrovica sa jedne strane i(li) njega i Balazica sa druge), Banda ili Bogosavac, Jevtovic, Babovic, Saponjic su sve igraci za nas protokol i dobro je takve imati u rotaciji. Ranije bih tu uvrstio i Ninkovica, ali za njega sam siguran da moze i u prvi tim samo kad hoce da sredi glavu, ovako vise nisam ubedjen ni da ce mu biti produzen ugovor, ne znam. Mozda i da se razmisli o njegovoj prodaji jer opasno nadolazi i Lukic. Trujic ili Grbic takodje na klupi kao sedmi igrac, Sasa Ilic ima poseban status kao legenda, njega ni ne treba analizirati. Sve u svemu, nadam se da cemo do kraja avgusta dovesti bar levog beka, zadnjeg veznog i nekog centarfora, a trebaju nam i sigurniji golman i ofanzivni vezni, a stoper je najveca enigma, verovatno i on samo sto je to previse novih i za nase nesposobnjakovice nemoguca misija cak i u tri prelazna roka.