Pogledajte kako u Humskoj "raste" nova trava!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 01.10.2014.
13:38
Izvor: Sportske.net

Dve nedelje uoči duela Srbije i Albanije na stadionu Partizana počeli su završni radovi na postavljanju nove travnate podloge.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

U danu kada su fudbaleri Partizana otputovali u Tripolis na duel sa Asterasom a selektor reprezentacije Srbije Dik Advokat saopštio spisak igrača za početak kvalifikacija za EURO 2016. na stadionu u Humskoj počeli su završni radovi na postavljanju nove travnate podloge.

Nakon završetka pripremnih radova zaposleni na postavljanju nove podloge jutros u započeli finalni proces zamene travnate površine na stadionu Partizana.

Šleperi sa najkvalitetnijom travnatom podlogom stigli su tokom noći iz Mađarske a danas se krenulo sa njenim postavljanjem koje će trajati do petka 3. oktobra.

Direktor stadiona Aleksandar Stepanović saopštio je da će svečana predaja terena na upotrebu biti obavljena na dan osnivanja FK Partizan, 4. oktobra.


Podsećamo da će reprezentacija Srbije prva imati priliku da odigra jedan takmičarski meč na novoj travnatoj podlozi stadiona u Humskoj i to protiv selekcije Albanije u okviru kvalifikacija za EURO 2016. godine.

Trava
Trava
Foto: partizan.rs

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke