Pojačava se i Inđija: ''Pregovori su u toku...''

Autor: Beta Beta
petak 08.01.2021.
20:36
Izvor: Beta

Fudbaleri Inđije okupili su se danas na početku priprema za drugi deo sezone, u kom će pokušati da izbore opstanak u Super ligi.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

"Grupu igrača koji će ostati u klubu sam izabrao ja, uveren da mogu da odgovore zahtevu i da uz nekoliko novih kvalitetnih pojačanja oforme jedan novi, konkurentniji tim koji će se verujem izdići iznad crte i igrati kvalitetan fudbal", rekao je trener ekipe Dejan Čelar.

Inđija je na pauzu otišla sa 18 bodova i na 16. je mestu u prvenstvu, odnosno u zoni ispadanja.

"Igrači koji odlaze iz kluba sigurno imaju kvalitet da igraju u Super ligi, zato je bolje i za njih i za klub da pronadju sredinu gde će više igrati i biti zadovoljniji.

Sve su to odlični momci, profesionalci, sa kojima nisam imao ni najmanji problem, prosto u svlačionici je bilo previše igrača i razumljivo je da je veća grupa onih koji nisu bili u prvom planu bila nezadovoljna statusom.

Dolazaka neće iz tog razloga biti mnogo, samo igrači koji su nam potrebni na određenim pozicijama i koji će verujem pojačati konkurenciju i kvalitet ekipe. U narednim danima ćete dobijati informacije, pregovori su u toku, sportski direktor Ivović ih vodi sa igračima za koje smo zaključili da su nam potrebni i koje želimo da dovedemo", naveo je Čelar.

On je dodao da je zadovoljan time što su igrači spremni došli na početak priprema.

"Želeli smo pre Božića da završimo lekarske preglede i testiranja da bismo mogli od 8. januara da krenemo sa treninzima. Još nisu izvedeni rezultati testova, ali se već vidi da su momci poštovali program treninga koji su dobili za prelazni period i da su došli spremni na testiranja i početak priprema", kazao je Čelar.
-
Baner 6

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke