Poketino: ''Nemojte vi da potcenjujete moje igrače!''

Autor: Beta Beta
četvrtak 18.09.2014.
22:31
Izvor: Beta

Posle remija u Humskoj, trener Totenhema oštro reagovao na pitanje da li je potcenio Partizan činjenicom da nije doveo sve najbolje igrače u Beograd.

Twitter: Tottenham Hotspur
Twitter: Tottenham Hotspur

Povezane vesti

Trener fudbalera Totenhema Maurisio Poketino rekao je da je večerašnji rezulat 0:0 protiv Partizana u prvom kolu Lige Evrope realan.

"Neverovatna je atmosfera i na terenu i na tribinama. Rezultat je realan, fer. Mi smo bili bolji u prvom, Partizan u drugom poluvremenu. Videli smo mnogo dobrih stvari. Pre meča smo išli na tri boda, ali kada vidite kako se odvijala utakmica, remi je pravedan. Radujemo se narednim mečevima, a prva je protiv Vest Bromviča", rekao je Poketino novinarima posle meča.

Partizan i Totenhem odigrali su večeras 0:0 u prvom kolu Grupe C Lige Evrope.

Na pitanje da li je potcenio Partizan time što nije doveo u Beograd neke od najvećih zvezda tima, Poketino je kazao da on to nikada ne bi uradio.

"Nisam ga potcenio, mislio sam da ćemo pobediti sa timom koji sam izveo na teren. Nemojte vi da potcenjujete moje igrače... Partizan ima odličnu ekipu, neki od igrača mogli bi da odu u Premijer ligu", kazao je Poketino.

"Nisam bio iznenađen dobrom igrom Partizana, analizarali smo njegovu igru na prethodnim mečevima i upoznali se se kvalitetima te ekipe, bilo je teško igrati i zbog lošeg terena, morali smo da prilagodimo svoj stil večeras, ali to nije izgovor. Biće teško i ostalim ekipama ovde protiv Partizana",
naveo je trener Totehnema.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke