Pokrenut postupak protiv Zvezde, Vučićević je igrač Čukaričkog!

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 28.07.2016.
22:26
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Zbog igranja Vanje Vučićevića u prijateljskim mečevima, danas je Disciplinska komisija FSS-a pokrenula postupak protiv Crvene zvezde.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Pravna zavrzlama može skupo da košta Crvenu zvezdu.

Mladi fudbaler koji je ovog leta obukao dres Crvene zvezde, Vanja Vučićević, i dalje je prema papirima igrač Čukaričkog, pa je ekipa sa Banovog brda prijavila crveno-bele, prenose Novosti.

Disciplinska komisija FSS-a je odmah pokrenula postupak protiv Crvene zvezde.

O čemu se, zapravo, radi?

Na ugovoru Vanje Vučićevića piše slovima "letnji prelazni rok 2016" i sa tim je sve u redu, ali pored toga stoji i datum isteka, a on glasi na 31. decembar 2016. godine.

Ovo znači da je Vučićević igrač Čukaričkog sve do pomenutog datuma, pa je Zvezda prijavljena jer je ovaj momak igrao prijateljske utakmice za crveno-bele.

Dakle, ugovor sa Zvezdom mu je nevažeći u ovom trenutku, pa će Zvezda morati da plati obeštećenje kako se ne bi suočila sa oduzimanjem bodova.

Pored toga, kazna preti i Vučićeviću koji bi mogao da dobije zabranu igranja na više meseci.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

31 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Friday, 29.07.2016
13:29

Meni je moj deda rekao lažov ostaje lažov, ali u laži su kratke nove.

avatar
Friday, 29.07.2016
08:54

####################################################A sta Partizan i ostali SL klubovi cekaju, sto ih ne prijave (i) zbog trenera koji sedi na klupi, a na to nema pravo?! Da li UEFA to prati po sluzbenoj duznosti? Verovatno ne i zato OD SUTRA mora da se reaguje promptno, energicno i beskompromisno! Prosle godine sam maksimalno iskulirao, ali ova sezona je neregularna od prvog kola i to sad mora da se ispravi!

avatar
sashki
Friday, 29.07.2016
08:53

Koliko se ja razumem u hemiju, zvezda je potpisala ugovor sa ovim momkom al on nema prava nastupa do kraja godine. E sad gde to pise da on ne sme da odigra prijateljsku utakmicu? Ne razlikuje se nista od toga da je igrao sa drugovima ispred zgrade. Sto cuka nije nesto rekla o tome kad je mali dolazio u zvezdu? Ey odigrao 2 minuta nije kopacke isprljo kako treba a ovi dogli nos. Sad bi za inat kad bude sledeci prelazni rok pokupovo sve sto valja od cuke. Nagovorio igrace da insistiraju na tome i doveo bi ih za sicu.

avatar
gosfkcz
Friday, 29.07.2016
07:27

Sta sve navijaci partizana nece da smisle od muke. Uzmite nam 10 bodova molim vas. Sprdanje ce biti sladje.

avatar
Povratak kralja XLI
Friday, 29.07.2016
00:44

Grujić dao prvi gol za Liverpul u prijateljskoj utakmici i to nekom tamo levom engleskom timu za koji nikad nisam čuo, a već sam mu ime zaboravio vi ste objavili 7 vesti o njemu, 6 za nešto više od 3 sata i ujutru još jednu. Danas je umro veliki srpski fudbaler, legenda Partizana, a ni reč o tome. Sad sam primetio da ste obrisali komentar Revoltu, zašto? Dozvoljavate svakakve uvrede, prostakluke i laži, a obrisali ste normalan komentar. Meni skidate komentare samo zato što odgovaram na svoj način ovim lažovčinama ovde koje samo spinuju i lažu. Svaki put kad se Grujić slika je za vas vest, smorili ste više sa njim, a svoja pravila komentarisanja primenjujete selektivno. Mora da vam selekciju vrši onaj što vam je izradio sajt. Pozdravite ga i recite mu da prepoznajem njegove profile koji me prate ovde i spinuju iza mene, njega najviše boli što sam ga komentarima uništio i što više nema tu čast da mu odgovaram :D Pozdrav svima, a zvezda kad-tad moraće da plati za svoja nedela, nećemo ni zaboraviti ni oprostiti!

avatar
Friday, 29.07.2016
11:45

A bio je objavljen, znaci? Bila je vest o Vladici, ali mogli su malo vise o tome, to je sigurno...

avatar
Yeti Sumadinac
Friday, 29.07.2016
11:47

A da sidjes na mikrofon dalje ces da se cujes ???nMislim o tim nedelima. Greota je da narod ne cuje.

avatar
bobar84c
Friday, 29.07.2016
00:43

Pustili ga na pripreme sa Zvedom pre 2 meseca pa se sad setili ugovora.... Ko zna koja kombinacija je u pitanju.

avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Thursday, 28.07.2016
23:38

Molim ozbiljne ljude da ne obraćaju pažnju na neke komentare bazirane na lažima i mržnji prema Zvezdi. Miodrag Grof Božović je krajem meseca maja kažnjen sa tri meseca suspenzije uslovno na godinu dana i ima potpuno pravo da sedi na klupi Zvezde.

avatar
El Diablo
Thursday, 28.07.2016
23:17

Tako,tako,neka se sad smeju desavanjima u i oko Partizana,remiju sa Backom,upadu SBPOK-a i slicno...

avatar
Marcelo kralj
Friday, 29.07.2016
01:11

A to ono kao sto se navija za maltezane pa se onda zaglibi

avatar
Nebitan_Lik
Thursday, 28.07.2016
23:13

Ja bih nasu ligu ugasio. Cemu igranje? Nije ni pocelo a vec gomila tuzbi, zalbi, otimanje bodova. Umesto da teze ka napretku oni ga jos vise ukopavaju. Pazi ti ovo, oduzimanje bodova Zvezdi jer je neki klinac igrao prijateljsku na pripremama. A Vozdovcu oduzeli bod,tacnije Spartaku dali dva boda jer je neki klinac odigrao zadnja dva minuta. Vojvodina odlaze utakmicu sa Novim Pazarom zbog lige Evrope a Backa trazila zamenu domacinstva. Tri tima igraju kao domacini u Novom Sadu sto znaci da ce dva tima igrati u dva dana na tom terenu. Gasite tu ligu i napravite po Zooloski vrt na svakom terenu barem cete imati dobit.

avatar
Friday, 29.07.2016
04:15

Nema potrebe za tolikim Zoološkim vrtovima, bolje da se posadi krompir! Ostalo si sve u pravu. Čak bi dodao da je jedan igrač nastupao u Obiliću početkom 2000ih da manje od 16 godina, mislim da je to bio Marko Perović što je kasnije prešao u Zvezdu, a nije bilo nikakvih sankcija za to, samo su morali da dostave izveštaj o specijalnom lekarskom pregledu.

avatar
Friday, 29.07.2016
15:23

Ustvari Slavko Perović.

avatar
goxy80kvCZ
Thursday, 28.07.2016
22:51

Koliko je vremena proslo od kako je Vucicevic igrao taj prijateljski mec i vi ste nasli bas sada pred ludogorec da pokrenete postupak ako je vest uopste tacna,mozda cete i vec sutra da demantujete sami sebe.Ili bolje koliko je novca uzeto od vlasnika ludogoreca da se poremeti zvezda.Ko zna na koji nacin su i partizan pobedili.Nadam se da vam to nece uspeti ni cuki ako je istina ni vama ako nije!!!

avatar
Thursday, 28.07.2016
23:50

Baš zato, da ga ne bi prijavili slučajno za Ludogorec. FSS prašta, uefa ne bi.

avatar
Povratak kralja 66
Friday, 29.07.2016
00:11

Ako nisi znao da Kokeza radi za Bugare sad znaš, od malena navija za Ludogorec. E moji vi, nije vam uopšte lako.

avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Thursday, 28.07.2016
22:50

Ako je Zvezda stvarno pogrešila to je neozbiljno za jedan tako veliki klub i neko bi morao da snosi odgovornost za taj propust. Samo ne znam kako će da nam oduzmu bodove sa prijateljske utakmice. Nije igrao u Superligi i tu nikako ne mogu da nam oduzmu bodove.

avatar
EDO
Thursday, 28.07.2016
23:59

Da li je iko ikad u Srbiji snosio odgovornost???..zato se opusti i skoncetrisi na Bugare...

avatar
Marcelo kralj
Friday, 29.07.2016
01:19

Prijateljska nije sluzbena ,sada mi je jasna izjava grofa da bi se mnogi radovali...