Poledica: ''Moje kolege spremaju oko 20 prijava protiv Partizana''

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 23.03.2023.
09:51
Izvor: Sportske.net

Vučelić jedno, Poledica drugo.

2022 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2022 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Kraj marta je uobičajeno vreme kada se ''češljaju'' finansijski izveštaji klubova širom Evrope kojima se odobrava ili ne odobrava izdavanje licence za takmičenje u narednoj sezoni evropskih takmičenja.

Videćemo kako će naši klubovi proći najnoviju proveru do 31. marta, u Zvezdi su se juče pohvalili milionskim plaćanjem poreza, ali posle jučerašnjeg oglašavanja predsednika Sindikata profesionalnih fudbalera ''Nezavisnost'' Mirka Poledice, biće zanimljivo videti da li će Partizan dobiti licencu za izlazak na evropsku scenu.

I dok prvi čovek Partizana Milorad Vučelić uverava da su isplate u klubu ''najredovnije'', Poledica ima potpuno drugačija saznanja i obelodanio ih je juče na svom tviter nalogu.

"'Finansijsku situaciju odlikuje najredovnija isplata plata fudbalerima i svim zaposlenim u klubu i stručnom štabu, što sam oduvek smatrao prevashodnim zadatkom uprave', reče danas M. Vučelić, u trenutku dok moje kolege spremaju oko 20 prijava protiv PFC zbog neisplaćenih zarada'', napisao je Poledica i izazvao brojne reakcije.

Ko je u pravu u celoj ovoj priči trebalo bi da vidimo već do kraja ovog meseca, kada će Komisija za licenciranje FSS objaviti spisak klubova koji su ispunili neophodne finansijske uslove za izlazak u Evropu.

-


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke