Poluvreme - ''Bambi'' kao Roben, Partizan sve bolji!

Autor: Darko Mitrović
subota 01.02.2020.
12:47
Izvor: Sportske.net

Zanimljiv dvoboj u Dohi, Partizan ima aktivan rezultat, čini se da bi u nastavku mogao da bude i bolji.

partizan.rs/Miroslav Todorović
partizan.rs/Miroslav Todorović

Povezane vesti

Utakmicom Lokomotiva - Partizan počeo je ''Premijer kup'' u Dohi, gde je posle prvog poluvremena rezultat na semaforu 1:1.

Partizan je bio opasniji u prvih pola sata, Sadik je prvi imao ozbiljnu priliku u sedmom minutu, kada je osvojio loptu na sredini, krenuo ka protivničkom golu, na kraju je obišao čuvara mreže Lokomotive, ali je, kako se to neretko dešava kod njega, očajno šutirao.

Nešto kasnije Natho je imao odličan pokušaj sa ivice kaznenog prostora, golman je odbio loptu do Sadika, ali on je bio u ofsajdu.

I posle toga je Partizan imao nekoliko obećavajućih napada preko Miletića, Sume, Asana, ali opet je izostajala završnica.

I onda, na isteku 30. minuta igre, munjevita akcija Lokomotive i vođstvo Moskovljana. Njihov napad tekao je po desnoj strani, Žemeletdinov je odlično centrirao na ivicu peterca, gde je Eder umakao pažnju Partizanovih štopera i bez problema je savladao Stojkovića - 1:0.

Ovaj gol nije poremetio crno-bele, koji su brzo uzvratili, samo četiri minuta kasnije. Zoran Tošić je prihvatio loptu na levoj strani, krenuo u svom, ili Robenovom stilu ka ivici kaznenog prostora, odakle šalje milimetarski preciznu loptu u donji desni ugao gola golmana Lokomotive - 1:1.

Do kraja poluvremena, Strahinja Pavlović je imao par odličnih izleta u napad i dva opasna pokušaja, ali nije uspeo da zatrese mrežu.

Inače, današnju utakmicu u Dohi prate i velika fudblska imena - Slaviša Jokanović i Bora Milutinović.
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Osijek 51
Sunday, 02.02.2020
14:25

Sadik ima neshvatljivo puno promasenih zicera sa golmanom jedan na jedan, ali ja tu vise krivim trenera nego njega. Garantiram da mu nije rekao da u takvoj situaciji moze golmana zaobici, sutirati pod precku ili OPALITI laznjak. Da mu je to receno, valjda bi nekad pokusao.....

avatar
2012/2013-2019/2020
Saturday, 01.02.2020
14:05

Sejduba Badjo.