POLUVREME - Crno-belo rasulo i revija promašaja, Radnik nadomak pobede u Humskoj!

Autor: Ivan Cvetković
petak 17.03.2023.
16:53
Izvor: Sportske.net

Loša igra Partizana, ni sreća nije na njihovoj strani...

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Posle prvih 45 minuta meča 27. kola Super lige Srbije u Humskoj, Radnik iz Surdulice vodi protiv Partizana rezultatom 2:0.

Odmah na početku, gosti sa juga Srbije promašili su zicer kada je udarac Radulovića odbranio Popović, da bi ubrzo zatim stativa spasila "crno-bele" posle udarca Stevanovića glavom.

Nakon toga, poništen je pogodak Rikarda zbog ofsajda, a kazna je stigla u 13. minutu kada je sevnula kontra Radnika koju je golom krunisao Andrija Radulović.

Uzvratio je Partizan kada je Menig pogodio stativu, iste nesreće bio je i Filipović, dok je posle njega i Rikardo pogodio okvir gola glavom s peterca.

Šansu je propustio i Urošević, dok je Ranđelović odbranio udarac Natha što kao da je najavilo novi šok u završnici prvog poluvremena kada je Ranko Jokić, samo minut po ulasku u igru umesto povređenog Stevanovića, posle kornera i greške Popovića udvostručio prednost poslednjeplasirane ekipe na tabeli.

Pokušao je i Kolorado, Stevanović nije imao problema da ga zaustavi, pa je pred "crno-belima" strahovito težak zadatak u narednih 45 minuta...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke