Poluvreme - Konačno Asano! Partizan vodi uz dosta sreće!

Autor: Darko Mitrović
subota 07.11.2020.
18:50
Izvor: Sportske.net

Proradio Partizanov Japanac.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Završeno je prvo poluvreme u Subotici, Partizan kao gost vodi protiv Spartaka u derbiju 14. kola Linglong Superlige rezultatom 1:0.

Ovim rezultatom crno-beli mogu da budu zadovoljni, jer je Spartak bio konkretniji i opasniji tokom prvih 45 minuta.

Prva šansa za Spartak viđena je već u četvrtom minutu preko Bijelovića, koji je šutirao iskosa sa desne strane posle greške Uroševića, ali lopta je završila pored desne stative Stevanovićevog gola.

Potom je usledilo još par obećavajućih akcija Spartaka, ali su zaustavljane zbog ofsajd pozicija.

U 30. minutu nmajbolja prilika za Partizan, Urošević je probio po levoj strani, centrirao za Miljkovića, koji glavom vraća na peterac za Holendera, ali njegov udarac brani golman Spartaka.

Bio je to najbolji period igre Partizana, koji četiri minuta kasnije dolazi u vođstvo. Miljković je veoma lepo poslao loptu po zemlji za Asana koji je utrčao u kazneni prostor, izbegao ofsajd-zamku i savladao golmana Dujmovića - 0:1.

Ovo je Asanov prvi gol još od 22. avgusta i het-trika protiv Inđije u Humskoj.

Nekoliko minuta kasnije Spartak je propustio sjajnu priliku za izjednačenje. Miljković je pogrešio na desnoj strani, Denković je ušao u kazneni prostor, gde se lepim driblingom oslobodio desnog beka Partizana, poslao je loptu na ivic peterca, odakle Bijelovićev šut vrhom kopačke brani golman Nemanja Stevanović.
-
baner
-
- - - -

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Petar Petar
Saturday, 07.11.2020
20:02

Kao i citave sezone, tri igraca igraju nesto, tri ne igraju nista, a ostali na proseku. Naho za nijansu bolji nego obicno i odmah je spakovao nekoliko potencijalnih sansi. Scekic svaka unazad bez obzira sto oko njega nikog na 20 metara, Stevanovic kako igra jos cemo da "uramimo" Vazuru sto ga je uvaljao za, ipak, ako se uzme u obzir sta pruza ozbiljne pare. Generalno, ta leva strana je veliki problem i napred i nazad, cak i ona sansa koja je dosla sa desne strane je posledica prelakog ispadanja svih na toj levoj strani gde dva njihova igraca prodju pored nasih pet kao da ih nema pedeset metara. Stoperi solidni, Zdjelar onako, Asano dobar na ovoj utakmici i to bi bilo to za poluvreme. Sve u svemu, nedovoljno smo opasni napred, a pozadi kada se branimo smo prilicno neubedljivi, losa nam je i tranzicija - znaci bukvalno da nema segmenta koji bi mogao da se pohvali i pored toga sto vodimo. Spartak jos gori od nas...

avatar
NemanjaaVidiiiicNo1
Saturday, 07.11.2020
20:01

povratak kraljice javi se za ofsajd od 1 metar hahahah

avatar
Realni Arthur
Saturday, 07.11.2020
19:59

Uzas ziv, znaci slobodno mogu da kazem da je fudbal u Srbiju mrtav. Strasno, ovaj Natko ko neki deda a zamislite najbolji tehnicar u ekipu, gledaj ostale uzas do uzas, da se najezis covece. Za Spartak da ne pricamo tamo vec nema ni tog jadnog dede Natko. Ako uzmemo u obzir da ove dve ekipe su skoro pa vodece u ligi, sta da vam kazem, nek nam je Bog u pomoc. Samo sam hteo da vam dam neke cinjenice da se ne nervirate kao navijaci, jer znam sta znaci kad volite jedan klub, bio to Zvezda, Partizan, Vojvodina.......! Verujte mi, trebace vreme da prolazi da se pojavi neki majstor fudbala u bilo kom klubu bar malo da se osladimo neki potezima, a da ne gledam ove neke utakmice gde se bajagi igra za bodove i onda seckanje, faulovi, penali bez veze (tu mislim jedino na Zvezdu i Partizan, znaci isti su bez razlike) itd. ALi, izgleda da smo usli u mracan milenium, jer kako je pocelo ovo samo nagore ide a ne da se situacija poboljsava!

avatar
Dr fudbala Miloje
Saturday, 07.11.2020
19:56

И другом полувремену биће један пенал да се овери победа.