POLUVREME - Lučanci vode 2:0 na Marakani, Zvezdin levi bok ne postoji!

Autor: Mladen Heleta
subota 27.07.2024.
20:50
Izvor: Sportske.net

Zvezda u velikom problemu.

Dimitrije Vasiljević/STARSPORT
Dimitrije Vasiljević/STARSPORT

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde i Mladosti iz Lučana igraju u Beogradu utakmicu drugog kola Super lige Srbije.

Rezultat nakon 45 minuta je neverovatnih 0:2 za Mladost!

Zvezda je očekivano napala od samog starta, pretili su Luka Ilić udarcem glavom u četvrtom i Dalsio šutem sa distance u 13. minutu, ali lopta u oba navrata nije išla u okvir gola.

Mladost je u par situacija pokazala da bi mogla da bude opasna bo desnom boku, gde deluje Ibrahima Endiaj, i upravo je preko njega šokirala šampiona Srbije u 21. minutu.

Senegalac je golom krunisao sjajnu tranziciju Mladosti i zatresao mrežu Marka Ilića. Ćirić je dobio odličnu loptu, potom je sačekao i proigrao Krsmanovića u kaznenom prostoru, a onda je Endiaj postigao gol.

Pomoćni sudija je najpre signalizirao ofsajd Ćirića, ali sudije u VAR sobi su potvrdile da igrač Lučanaca nije bio u nedozvoljenoj poziciji, pa je pogodak priznat, za 0:1.

Spajić je mogao da izjednači u 28. minutu, bio je u dobroj poziciji, ali je tukao preko gola.

Crveno-beli su i dalje jalovo napadali, Mladost je delovala odvažno i opasno po svojoj desnoj strani, sa koje je došla i do drugog pogotka u 38. minutu.

Pejović je uputio oštru loptu u peterac iz slobodnog udarca da desnog boka i stavio na velike muke golmana Ilića, koji je blokirao šut, međutim "otpadak" je pao pravo na nogu Ćirkoviću, koji je bio neumoljiv i udvostručio je prednost Mladosti, 0:2.

Crvena zvezda ima velikih problema na ovoj utakmici, posebno po levoj strani, ne deluje ovo ništa dobro po taj tim i ostaje da se vidi kakve će poteze povući trener Vladan Milojević na startu drugog poluvremena.

Sa druge strane, ekipa Dejana Joksimovića hita ka velikoj senzaciji.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke