Poluvreme - Nažalost, dvojka u Nišu, može li preći u ''kec''?

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 02.08.2018.
21:47
Izvor: Sportske.net

Ekipa Radničkog blizu eliminacije sa evropske scene...

Sportske.net/Ivan Cvetković
Sportske.net/Ivan Cvetković

Povezane vesti

Pred odlično popunjenim tribinama na stadionu ''Čair'' u Nišu, Radnički posle prvog poluvremena gubi u Nišu od Makabija iz Tel Aviva rezultatom 2:1.

Podsetimo, Makabi je prvi meč na svom terenu dobio sa 2:0, pa je pred ekipom Nenada Lalatovića ''nemoguća misija'' u nastavku.

Radnički je večeras solidno počeo, strpljivo igrao, a posebno se isticao odlični Haskić, koji je u devetom minutu prvi pripretio, a nešto kasnije pripremio sjajnu šansu Grbiću, koji je slabo šutirao i bio je to lak posao za Predraga Rajkovića.

Nažalost, od 33. do 38. minuta sledi veliki pad koncentracije u domaćem timu, prvo autogol Pankova, a onda je Atar povisio na 2:0, preciznim šutem iskosa sa leve strane.

Bio je to težak udarac za ekipu Radničkog, ali u finišu poluvremena Nišlije se bude i odličnim udarcem Stanisavljevića u 44. minutu smanjuju na 2:1.

U poslednjim trenucima poluvremena nova velika prilika za Rdanički, opet posle akcije Haskića sa leve strane, ali Rajković fenomenalnom intervencijom sprečava izjednačenje.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke