Poluvreme - Partizan poveo, vidi li se Stanojevićev pečat? (TVITOVI)

Autor: Darko Mitrović
subota 12.09.2020.
20:50
Izvor: Sportske.net

Potpuna inicijativa Partizana u prvom poluvremenu, ali ''Građevinari'' su i dalje rezultatski u igri.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Posle prvog poluvremena utakmice sedmog kola Linglong Superlige Srbije, Partizan protiv Rada vodi sa 1:0.

Na vođstvo crno-belih čekalo se pola sata, a onda je Filip Stevanović delovao po levoj strani, vrebao priliku za centaršut, a kada ga je uputio, Lazar Marković je samo okrznuo loptu koja je pogodila Lazara Stojisavljevića i završila u mreži - autogol fudbalera Rada za vođstvo Partizana.

Pretio je Partizan u više navrata tokom prvog poluvremena, pogotovo posle vođstva, kada je u samo par minuta domaći tim imao nekoliko izglednih prilika. Prvo je Sadik ''lomio'' rivale u kaznenom prostoru, ali bez preciznog završnog udarca, onda su usledili dobri pokušaji Ostojića, pa Uroševića posle prekida.

Prethodno je i Asano bio u par obećavajućih ataka, ali završnica nije bila dobra.

Na drugoj strani, Rad je pripretio samo preko Jovanovića, posle kiksa Miljkovića, ali je golman Popović bio na pravom mestu.

U prilogu su neki od komentara navijača Partizana tokom prvog dela igre.
-
Baner 8
-
- - - -

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dejan Omerovic-Htzl
Saturday, 12.09.2020
21:24

Ovako se postuje "gromada" od kluba 🤣 daju autogol kao dobri gosti, a onda sudija ispostuje "gromadu" i da crveni pretposlednjem igracu odbrane 🤣🤣🤣

avatar
Realni Arthur
Saturday, 12.09.2020
21:10

Ne znam, ja ovog Stanojevica puno me znam ali sigurno je iskusniji od Milosevica mada jos je rano da se prica o nekom pecatu itd. Nego, Partizan kompletan, znaci najjaci sastav, pa Bogami ne bas da su imali puno prilika, ali ljudi moji pa pogledajte odbranu Partizanu strasno slaba. E evo crvenog kartona, znaci ovo je to sto su hteli pvo degeni VVV da naprave pritisak i eto, znaci ima igrac Rada koji je iza ovog sto napravi faul i crveni, hahahaha, komedijs znaci ovako treba da se postuje Partizan! Strasno kud plovi ovaj brod!

avatar
k.na.bicikli
Saturday, 12.09.2020
22:09

Ajde ne lupetaj ,zadnji igrac ,crveni karton voz.. nego,pustaju te da vredjas, zanimljivo..Partizan imao sanse?? Ti si jednostavno presmesan.Pogledaj statistiku bolje posto pamcenje nemas.