POLUVREME - Partizan u minusu, brine ozbiljna povreda!

Autor: Aleksandar Obrenović
nedelja 07.07.2024.
19:24
Izvor: Sportske.net

Finale Bratskog kupa igraju Partizan i CSKA.

Povezane vesti

Poluvreme je na VEB Areni, ekipa Partizana gubi od CSKA u finalu Bratskog kupa, rezultat je 1:0. Igra se u fantastičnoj atmosferi na VEB Areni koja je prilično dobro ispunjena i gde ne prestaje pesma bratskih klubova. 

Veliki problem za Aleksandra Stanojevića jeste povreda Marka Živkovića već u prvom minutu utakmice, iznet je na nosilima sa terena, nije krio ni suze. Povredio se bez ikakvog kontakta sa protivnikom, nezgodno je stao na zemlju i odmah je morao van terena. 

I baš za vreme dok je Partizan bio sa igračem manje u terenu CSKA postiže gol, odlična akcija, odbijena lopta koja dolazi do Musajeva koji bez problema pronalazi put do mreže Stevanovića. 

Više je u tih prvih par minuta viđeno nego u narednih dvadesetak, praktično bez šansi uz nešto više lopte u posedu CSKA. 

U 23. minutu dobra šansa za CSKA, Čalov je odlično reagovao posle centaršuta sa leve strane, ali je Stevanović odlično reagovao. 

Nekoliko minuta kasnije najbolja šansa za Partizan, Antić je izveo slobodan udarac sa oko 35 metara, lopta je ulazila ka golu, nikoga nije zakačila i udarila u stativu, pa se odbila u polje. 

Imao je Partizan par opasnih napada kako se poluvreme bližilo kraju, ali ništa što je dovoljno dobro da se ugrozi Igor Akinfejev. Beležimo na kraju pokušaj Šćekića glavom koji nije bio precizan. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke