Poluvreme - Partizan u naletu, može li da preokreta?

Autor: Ivan Cvetković
četvrtak 19.09.2019.
21:51
Izvor: Sportske.net

"Crno-beli" stigli prednost rivala.

Darko Gajić/Sportske.net
Darko Gajić/Sportske.net

Povezane vesti

Nakon prvih 45 minuta na stadionu u Humskoj, rezultat na meču između Partizana i AZ Alkmara je 1:1.

Prvi je zapretio domaći tim, Natho je šutirao sa distance, ali preko gola. Odmah nakon toga usledio je promašaj Idrisija koji je poslao loptu pored leve stative Stojkovića.

Ono što Idrisi nije uspeo, jeste Kalvin Stengs koji je odličnu akciju gostiju krunisao golom.

Nadu da bi Partizan mogao do izjednačenja ili preokreta dao je Svenson koji je zasluženo dobio direktan crveni karton nakon prekršaja nad Asanom.

Odličnu priliku propustio je i Japanac koji je glavom prebacio gol Holanđana iz neposredne blizine, međutim "crno-beli" su ipak uspeli izjednače rezultat.

Igrao se 41. minut kada je Sadik uspeo da izbori penal nakon prekršaja Vujtensa u kaznenom prostoru, a loptu sa kreča je minut kasnije u gol pretvorio Bibras Natho.

Partizan je pripretio i posle toga, ali Asano nije uspeo da proigra nekog od saigrača nakon prodora po levoj strani.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Old_school
Thursday, 19.09.2019
22:01

Licemerima sad ne smeta ovakav penal. Pa ni prepodobni Bucko ga ne bi svirao. Opet, drago mi zbog one dece, neka se vesele. Treba sledecih par godina samo njih pustati da navijaju.

avatar
Dragan Jelena
Thursday, 19.09.2019
22:00

Da pobedi moze ako im iskljuce jos kojeg igraca i sviraju jos koji penal...smesna igra ne mogu da sastave tri tacna pasa sudaraju se na terenu...ne moze i ne treba da prodje grupu sa ovakvom igrom...

avatar
petar000
Thursday, 19.09.2019
21:59

Po hiljaditi put los ulazak u mec i prevelika nervoza, ne znam sta je razlog. Tu najvise mislim na Zdjelara koji da ne ulazi utakmice sa tim nekakvim nabojem bi bio najbolji igrac Partizana. Fali mu malo smirenosti jer od Scekica nema leba kad je lopta kod nas. Sreca pa je ovaj Natko dosao inace bi igrali celu utakmicu kao prvih dvadesetak minuta, prenervozno, ubrzano sa greskama. Tri stvari iz poluvremena, prva ja ne bih iskreno svirao onakav penal, ne kazem da ga nije bilo, ali ja ga ne bih svirao, druga stvar je gol koji smo primili, ja naivniji odavno nisam video, mi kao u nekoj kontri i posle izbijanja lopte ispada da nam ih nigde igraci nemaju pozadi, kad li su pre uspeli svi da odu napred i jos jedna stvar, a to je da i pored toga sto mi je gotivan Miletic, mi smo ipak trebali da trazimo boljeg desnog od njega. Znaci ne znam koja je ovo utakmica vec u nizu a da covek ne moze pristojan centarsut da uputi. I da, mogli bi malo da promenimo ovog sto izvodi slobodnjake, covek ne da je bezopasan, nego cele sezone nije uspeo da prebaci zivi zid. Ajmo sad u drugom smireno i nadam se da ne bi trebalo da bude problema.

avatar
petar000
Thursday, 19.09.2019
22:54

Eto, kad rekoh da naivniji gol nisam video demantovali su me posle pola sata. Ubi ovaj celavog i Ostojica, biciklom ne mogu da ga stignu.

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Thursday, 19.09.2019
21:54

Tosic potpuno beskoristan...npr.da je tu Lutovac puno bi vise doprineo svojom brzinom

avatar
Emperador(2018)
Friday, 20.09.2019
00:50

Napokon neko pametan .

avatar
nenadnenad1234
Thursday, 19.09.2019
21:54

Pa kako ovo penal za Partizan. Nama avlijaneri od preko brda stalno trabunjaju da kad odbrambreni igrac povlaci napada da to nije penal.

avatar
Consigliere 1927
Thursday, 19.09.2019
23:00

Pa Sadik vuce ovog prvi hahahahaha kakav crni penal sram te bilo neznalice!