Poluvreme - Partizanovo mučenje, navijači napeti... (TVITOVI)

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 27.08.2020.
21:45
Izvor: Sportske.net

Nije počelo onako kako su crno-beli želeli, ali ima još vremena...

© Pedja Milosavljevic / STARSPORT
© Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana su u prve dve prvenstvene utakmice ove sezone na svom terenu bili prilično efikasni, protiv Javora i Inđije su postigli ukupno devet golova, ali večeras na evropskoj premijeri posle prvog poluvremena protiv letonskog RFS-a nema golova, na semaforu je 0:0.

Crno-beli jesu imali inicijativu, stvorili i nekoliko dobrih prilika, ali su i gosti pokazali da mogu opasno da priprete.

Prvi se u prilici našao Asano u četvrtom minutu, posle akcije sa Sadikom, ali Japanac nije bio precizan, da bi sredinom prvog poluvremena usledila odlična akcija Asano-Natho, ali Nathov šut zaustavlja golman Kučer.

Odličan je golman gostiju bio i u 36. minutu posle pokušaja Asana sa oko 18 metara, dok je Sadik sa slične udaljenosti par minuta ranije šutirao visoko preko gola.

Ali, na ulasku u finiš poluvremena, veoma dobra prilika za RFS, Šarić je šutirao sa ivice kaznenog prostora, ali lopta je prohujala pored leve stative Stojkovićevog gola. Ostalo je 0:0, navijači Partizana naravno da ne mogu da budu zadovoljni...
-
baner
-
- - -
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dr fudbala Miloje
Thursday, 27.08.2020
21:57

Да играју у комплетном саставу већ би било 3:0. Ја вас не волим али вечерас победите.

avatar
Petar Petar
Thursday, 27.08.2020
21:56

Sve ono sto radimo od pocetka sezone. I sve isti igraci bez pomaka u igri. Znaci Fica stevanovic koji je sam sebe vec prodao Mancesteru je na 50% od igara iz prosle sezone, a na 30% trcanja iz prosle sezone, bekovi definitivno fudbalski nepismeni u oba pravca i da nema Scekica i Zdjelara da ih krpe bili bi na nivou igraca iz slabijih ekipa u ligi, dalje Zdjelar defanzivno dobar, ali kao i na svakoj evropskoj utakmici unapred neprepoznatljiv, smusen, neprecizan, bez ideje i, kazem tako je i prosle godine na svakoj utakmici u Evropi sa nekim grcom, sa premalo vere u sebe. Definitivno slabo trcimo na ovoj utakmici, ili ne znamo gde trcimo... igraci su predaleko jedan od drugog, linije su nam predaleko jedna od druge, igru nam organizuju stoperi potpomognuti Urosevicem, dakle tri igraca koji bi po znanju trebalo najmanje da imaju loptu u posedu, sve u svemu slao veoma, dosadnija utakmica cak i od one Zvezdine, tamo su bar Albanci nesto igrali, ovde se veceras ne zna koja ekipa manje zna. To je bar za prvo poluvreme koje smo realno bacili bez ikakve zelje i to nam se ponavlja stoti put.

avatar
Dejan Omerovic-Htzl
Thursday, 27.08.2020
21:56

Igrali sklanjalice protiv Javora i Indjije da zavaraju navijace i sacuvaju fotelje... i onda da skrene temu, Vuletic ce opet da izmisli neko saopstenje za deo navijaca kojima je IQ manji od broja patika... jer bitno je da se mrzi i pljuje Zvezda, a ne to sto se uz sklanjalice i namestanje kupuje drugo mesto...

avatar
Realni Arthur
Thursday, 27.08.2020
21:55

Grobari, smirite se, igra sa na jednu tekmu, ne dao Bog neki neki corav gol od njih i posle sta, polako bre, nisu oni toliko losi, vidite koja diciplina, igraju sa deset igraca odbranu i nije to lako probiti. Partizan ce ovo da dobije, kad tad ima da popusti ta koncentracija kod njih, jer obicno ekipe koje se brane uglavnom izgube na kraju. Zato igra izgleda malo bleda zato sto oni ne igraju oni se samo brane, ponekad tek tako napadaju pa sta bud. Resice ovo Natko ili Sadik, mali fica vec poceo da izigrava zvezdicu i to moze da ispadne lose, jer Natko trci ko blesav gore dole dok ovaj mega zvezda samo ceka loptu ili neki pas. Sadik, jedan od najboljih stranih igraca kojeg smo skorije gledali, dribla, sutira, deli lopte, ma najbolji, uz Natka koji je samo tako lucidan i naj obuceniji fudbaler u ligi. Ne znam zasto Sume nema, jer je brzi od oboje on mora da krene odmah u drugom poluvremenu. Partizan ima bas losu odbranu, ne znam mozda se varam ali zaista mi se ne svidjaju, posebno Urosevi koji je brate mnogo tanak. Srecno i da dobijete ovo, pozdrav od Zvezdasa!