Poluvreme - Proleter zamalo poveo, a onda je usledila Nathova ''lepotica''!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 26.07.2020.
18:20
Izvor: Sportske.net

Partizan dogo nije uspevao da nađe način da dođe do mreže gostiju, ali...

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Partizan u Humskoj igra poslednju pripremnu utakmicu pred početak nove sezone, a rival crno-belima je novosadski Proleter.

Posle prvog poluvremena rezultat je 1:0 za Partizan.

Crno-beli su sve vreme imali terensku inicijativu, igralo se uglavnom na polovini Novosađana koji su se odlučili za defanzivu i pokušaje da iz kontri ugroze gol domaćina.

Umar Sadik je imao lep pokušaj u 10. minutu, gađao je gornji levi ugao sa petnaestak metara, ali zamalo je bio neprecizan.

Bilo je još obećavajućih napada Partizana, ali je završni pas izostajao, a na isteku prvih pola sata, Natho je pogodio spoljni deo mreže, iskosa sa desne strane.

A onda, u 38. minutu sjajna kontra Proletera, četiri na tri, Živojinović je odlučio da sam završi akciju, dobro je šutirao iskosa sa leve strane, ali je golman Partizana Popović uspeo da izbije loptu u korner.

I kada se bližio kraj prvog poluvremena, Sadik je iznudio slobodan udarac na 17 metara od gola gostiju. Natho je izveo slobodan udarac u svom stilu i sa ''kapice'' kaznenog prostora savladao golmana Petrića - 1:0.

Partizan je nastupio u sastavu: Popović - Miletić, Ostojić, Vitas, Urošević - Zdjelar, Natho - F. Stevanović, Suma, Asano - Sadik.
-
baner 9
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
nemam pojma
Sunday, 26.07.2020
21:57

Smešan naslov! Vidi se da je autoru krivo što JEDINI šut u gol Partizana nije ušao. Drugi šut nije pogodio gol i to je sve. A koliko gol šansi je imao Partizan! I koliko šuteva, koliko gol šansi?

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Sunday, 26.07.2020
19:41

Nije uspevao zato što je Sadik zaustavljen prekršajem i nije dosuđen penal, a Stevanoviću dosuđen ofsajd kada je bio 1 na 1 sa golmanom koji nije bio u ofsajdu, inače na odličan pas Miletića poput onog Sumi za prvi gol protiv Malatije, ali uvek će se naći oni koji će pljuvati Miletića ili Uroševića koji je namestio gol Markoviću.

avatar
nemam pojma
Sunday, 26.07.2020
21:59

Marković je odigrao dupli pas sa Uroševićem. 4 PERFEKTNE asistencije, dve je Sadik upropastio, prvu je bilo teže promašiti sa 4-5m.