Poluvreme - Sjajna Zvezda, brine povreda!

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 22.01.2021.
15:49
Izvor: Sportske.net

Vođstvo Crvene zvezde nakon prvih 45 minuta igre.

Pedja Milosavljevic / STARSPORT
Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Povezane vesti

Crvena zvezda posle prvih 45 minuta igre u Beleku vodi protiv poljskog Šlonska, četvrtoplasirane ekipe šampionata Poljske, a rezultat je 2:0. 

Falćineli je pokušao glavom u 15. minutu nakon centaršuta Bena, a na drugoj strani pokušao je Pavlovski kada je Milan Borjan dobro intervenisao. 

Loše vesti za Dejana Stankovića jeste i povreda Bakajoka koji je morao da napusti teren posle samo 20 minuta igre, umesto njega je ušao Gavrić. 

Beležimo i dobar napad Crvene zvezde iz 22. minuta kada je Gavrić kombinovao sa Rodićem, generalno je dosta napada crveno-belih išlo po toj levoj strani. 

U 31. minutu prva sporna situacija, Ben je pao nakon kontakta sa golmanom Šlonska, reklo bi se da je Zvezda oštećena za nedosuđen penal, a onda i gol u mreži Poljaka. 

Izveden je korner sa desne strane, Degenek je visoko skočio, lopta je stigla do Ivanića koji ne greši - 1:0. 

Zvezda je bila izuzetno opasna posle prekida, a novu veliku šansu imao je Rodić kada je veoma loše reagovao u petercu, reklo bi se da ga je lopta iznenadila. 

I onda fantastična akcija Zvezde, Kanga i Gajić su kombinovali, lopta dolazi do Falćinelija koji levom nogom pogađa gornji ugao za 2:0. 

Crvena zvezda: Borjan - Gajić, Pankov, Degenek, Rodić - Sanogo, Kanga - Ben, Ivanić, Bakajoko (Gavrić 20') - Falćineli

Šlonsk: Szromnik, Janasik, Puerto, Tamaš, Štiglec, Palaševski, Sobota, Prašelik, Žila, Pavlovski, Esposito.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke