Poluvreme - Šta se dešava sa Sumom? Iliev sprema ''TOP'' zamenu za Sadika!

Autor: Darko Mitrović
subota 03.10.2020.
18:48
Izvor: Sportske.net

Večerašnja utakmica potpuno pala u drugi plan posle serije vesti o transferima u Partizanu!

STARSPORT photo Belgrade Serbia
STARSPORT photo Belgrade Serbia

Povezane vesti

Partizan večeras igra meč 10. kola Linglong Superlige protiv Metalca u Gornjem Milanovcu i posle prvog poluvcremena rezultat je 0:0.

Veoma malo je Partizan prikazao večeras u prvom delu igre, pogotovo se to odnosi na Sejdubu Sumu koji deluje nervozn, nezainteresovano, pa je u jednom trenutku ponovo proradio njegov lakat, ovoga puta nešto blaže nego u Novom Sadu, pa je zaradio samo žuti karton.

Doduše, imao je jednu dobru priliku u finišu poluvremena, ali je sa oko 14-15 metara šutirao preko gola.

Ni ostatak ekipe nije na očekivanom nivou, još jedno Partizanovo mučenje ove sezone...

Ali, da ne bude sve tako crno za crno-bele potrudio se sportski direktor Ivica Iliev, koji prema informacijama ''TV Arena Sport'' sprema još jedno veliko pojačanje, kao šlag na tortu za kraj prelaznog roka.

To će se dogoditi u slučaju sa Umar Sadik ode u Almeriju koja je ponudila osam miliona evra.

Komentator TV Arena Sport Ivan Radulović je tokom prenosa otkrio da Iliev ''ima spremnu zamenu, izuzetno atraktivnu za Sadika, a taj igrač koji treba da dođe je bio član jedne ''top ekipe'''.

Podsetimo, Partizan je u protekla dva dana angažovao zvanično Filipa Holendera i gotovo sigurno Ivana Obradovića, Miloša Jojića i Svetozara Markovića.
-
Baner 8
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

14 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
vaske
Sunday, 04.10.2020
06:18

NAJURITI sUMU ODMAH ON NAMERNO SABOTIRA JEBEŠ NJEGOVO ZNANJE KADA JE U 90% NEKORISTAN A PRVENSTVO VEĆ GOTOVO

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Monday, 05.10.2020
09:39

Sramota od komentara!

avatar
djordja
Saturday, 03.10.2020
23:18

sportski direktor u ostavci skoro 2 godine....paravanski koraci smjesne urave, pa za njih je i mutavi Djuric doktor....SRAMOTA....i niko tu nema ni trunka casti

avatar
Realni Arthur
Saturday, 03.10.2020
19:35

Ovo vise gubi svaki smisao, da li je moguce ovakvo sudjenje, prvo momenat kad igrac Metlca vec je jedan na jedan u sesnatercu sa igracem Partizan, svira faul, za koji samo par sekundi prije daje prednost a pri tom je 5 metara od situacije i posle povika Stanojevica i klupe Partizana svira faul, sto je zaista neshvatljivo, narocito ako se uzme u obzir sansa Metalca. Onda druga situacija, gde Stevanovic jauce ko da mu je otkinuo nogu a da pritom igrac Metalca ima posed loptu, znaci ni da je povukao, ni da je usao u start sa otvoronem nogom, nego tano da blokira loptu, i sudija svira faul, a uz to Stanojevic se dere karton, karton, i sudija odmah daje crveni karton! Znaci ja mislim da je ovo dno dna, da nema nam spasa, fudbalski savez odmah da se raspusti, jer zaista nema svrhe da postoji jer nemaju nikakav autoritet, lepo da se pise UEFI, i neka nam obezbede sudjenje, dok se ovde ne cisti kriminal i pretnje, i necasne stvari. Pa ko se to slucajno radi, onda valjda ce da prestanu VVV i oni iz Zvezde sa saopstenjima, ili, ako slucajnoponovo nesto im nije jasno onda lepo, kaznite i jedne i druge, nema Evrope tri godine, USLOVNO! Pustite malo da drugi klubovi igraju EVropu jer inoako ih fave, jer zaista imamo dosta dobrih timova: Cukarici, Radnicki Nis, TSC, Vojvodina, Spartak, Mladost Lucani koji igraju bas atraktivan i lep fudbal za razliku od ovih i crnoi crveno belih!

avatar
napred Panktizan!
Sunday, 04.10.2020
00:35

Prvo nije trebao da pusti prednost jer je Banjak fauliran. Drugi zuti bas prestrogo, a pred kraj ni Partizanu penal nije svirao (neka i nije, ako vec crveni nije bio). Partizan je prosle godine trazio VAR, a zahteva i strane sudije. Zvezda i sve njene filijale su bile protiv!

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Sunday, 04.10.2020
09:41

A ne podseca te na ostavku terzica od pre nekoliko godina? 😊

avatar
Nikola Mitrovic_fb
Saturday, 03.10.2020
19:29

Boze, zar nije otisao Ilijev izas

avatar
Shadows
Saturday, 03.10.2020
19:11

Vratio se Jojic pa Suma krizira

avatar
Realni Arthur
Saturday, 03.10.2020
18:58

Suma je najbolji igrac koji igra u celoj ligi, izgleda da nije zadovoljan narocito posle eliminacije iz Evrope, ipak covek gkeda svoju karijeru da spasi a igrajuci protiv Metalca, Macve, Surdulice to nece, mozda i pata mu kasni, i to je to! A ova komedija sa direktorom koji, ako se ne varam dao ostavku mi malo lici na povratak Simonovica u KK Zvezda i toliko je to neatraktivno,da trenutno nijednom navijacu Partizana nije lako, imati tim penzosa od Stojkovica do Lole. Imam utisak da su ovi poslednji trzaji VVV u Partizanu. A ovu tekmu ocekujem da Partizan resi lagano u nastavku, inace lose ce da bude za sve.

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Saturday, 03.10.2020
18:49

Da li se Seltik smatra top ekipom? Ako je odgovor potvrdan, eto nama MS.

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Saturday, 03.10.2020
18:49

Scekic i Asano nevidljivi.

avatar
vaske
Sunday, 04.10.2020
06:21

Kolega Šćekić je jedini super odigrao vi kao da niste gledali utakmicu

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Monday, 05.10.2020
09:39

Video ga nisam do pred kraj prvog poluvremena, a komentar je tada bio napisan. Vazno da ti je Suma saboter.