Poluvreme: ''Večiti'' za Radakovića, velika imena su tu, ovakav spektakl zaslužuje mnogo više gledalaca!

Autor: Darko Mitrović
petak 10.12.2021.
20:06
Izvor: Sportske.net

Brojni asovi odazvali su se ovoj akciji.

 Srdjan Stevanovic / Starsport
Srdjan Stevanovic / Starsport

Povezane vesti

Kako smo i najavili pre par dana, večeras se u dvorani ''Pinki'' igra humanitarna utakmica između bivših asova Partizana i Crvene zvezde, sa ciljem da se prikupe neophodna novčana sredstva za dalje lečenje nekadašnjeg golmana Partizana Radovana Radakovića.

Za Zvezdu nastupaju: Marko Pantelić, Boško Janković, Nenad Milijaš, Milivoje Vitakić, Vladimir Dišljenković, Boško Đurovski, Mirko Bunjevčević, Radovan Krivokapić, Ognjen Koroman, Dragan Šarac, Bratislav Živković, Dragan Mladenović, Dragan Bogavac, kao i glumac Milan Kalinić...

Partizanovi aduti večeras su: Albert Nađ, Ivica Kralj, Darko Božović, Saša Ilić, Savo Milošević, Igor Duljaj, Ljubinko Drulović, Milivoje Ćirković, Saša Ćurčić, Goran Trobok, Milan Stojanoski, Damir Čakar, Đorđe Tomić, Predrag Rogan, Miloš Bogunović, Dejan Rađenović, Branko Savić...

Od trenera tu su: Ljubiša Tumbaković, Vlada Vermezović, Milovan Rajevac...

Prenos utakmice možete da pratite i na TV Arena Premium 3 kanalu. Duljaj je postigao prvi gol popsle greške Dišljenkovića. Trobok je nekoliko minuta kasnije povisio na 2:0, a Marko Pantelić je smanjio na 2:1. Najlepša akcija na utajmici, Milošević-Bogunović-Duljaj, a aktuelni pomoćni trener Partizana postiže gol za 3:1.

Usledio je penal za Zvezdu posle prekršaja Bogunovića nad Krivokapićem koji je precizan i Zvezda smanjuje na 3:2. On je potom izjednačio na 3:3, a onda je Savo Milošević postigao lep gol posle solo prodora za 4:3. Pred sam kraj poluvremena, Bratislav Živković je izjednačio na 4:4.

Posle deset minuta igre, Saša Ilić je izašao na sredinu trerena i pokazao dres sa brojem deset, sa imenom nedavno preminule legende Partizana Momčila Vukotića, uz apšlauz prisutne publike.

Albert Nađ je inicirao ovaj večerašnji događaj.

''Ovo neće biti poslednja akcija u ovakvoj organizacija, jer treba da se okupimo mi koji smo napravili neke fudbalske karijetre i bili uspešno u svom poslu. Večeras smo došli zbog našeg kolege Radovana Radakovića koji vodi borbu za život. Želimo i da pokažemo navijačima Zvezde i Partizana da smo mi kada se borba na terenu završi i veliki prijatelji.



Razočaran sam što je došlo malo publike, očekivao sam mnogo više.



Odlučili smo da nas bude što više kako bismo mogli da izdržimo 40 minuta igre'', rekao je Nađ za TV arena sport.

Podsetimo, svi koji žele da pomognu Radovanu Radakoviću, to mogu da učine i slanjem SMS poruke 1082 na 3030.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke