Poluvreme - Vrhunska igra Zvezde, još bolja Marina!

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 16.02.2019.
16:50
Izvor: Sportske.net

Crvena zvezda bez velikih problema vodi protiv Vojvodine sa 2:0 u prvom meču ove godine.

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Pred oko 15 hiljada navijača na stadionu "Rajko Mitić", Crvena zvezda je ugostila Vojvodinu, a nakon prvih 45 minuta rezultat je 2:0 u korist Crvene zvezde.

Odlično je igrala ekipa Vladana Milojevića koja je od starta dokazala da je kvalitetnija ekipa od Vojvodine u ovom trenutku.

Počelo je ozbiljnim napadima Crvene zvezde, nekoliko polušansi preko Marina i Gajića, potom Bena i Čaušića koji nije dobro šutirao, izgledalo je kao da je samo pitanje trenutka kada će Zvezda stići do izglednijih šansi.

Ipak, i Vojvodina je došla da igra fudbal, Milojević je imao šansu, ali nije šutirao precizno, pa je ostalo 0:0 nakon prvih 10 minuta.

Marin je šutirao iz slobodnog udarca, Rockov je odbranio, a do prednosti su crveno-beli stigli u 24. minutu utakmice. Marin je poslao loptu ka golu Vojvodine, tamo je bio Boaći koji je sa 15-ak metara uspeo da postigne gol za prednost domaćina i veliku radost većeg dela publike.

Marin je bio u glavnoj ulozi i kod drugog gola, proigrao je Simića u šesnaestercu Vojvodine, on je zaobišao je golmana Rockova i pogodio je nebranjenu mrežu za 2:0.

Voša je mogla da smanji rezultat, ali je Eze bio neprecizan, dok je pre toga period mirnije igre prekinuo Čaušić koji je šutirao preko gola.

Dakle, nakon prvih 45 minuta, 2:0 za Zvezdu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke