Poluvreme - Zvezdinih crnih 20 minuta, Šahtjor bolji

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 31.01.2022.
15:46
Izvor: Sportske.net

Ne tako dobro prvo poluvreme Crvene zvezde.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

U prijateljskom duelu u Beleku sastale su se ekipe Šahtjora i Crvene zvezde, a posle prvih 45 minuta rezultat je 2:0 u korist Ukrajinaca. 

Napisasmo da je prijateljska, ali se definitivno radi o utakmici jakog intenziteta, sa velikim brojem oštrih startova, u pojedinim trenucima su sa klupe Šahtjora i glasno protestvovali zbog jakih duela koji su mogli rezultirati i povredama. 

Uglavnom, Šahtjor je bio bolji na startu i već u 13. minutu je stigao do prednosti, Mudrik je glavom pogodio mrežu, a samo pet minuta kasnije novi gol u mrežu Popovića.

Nakon izvanredno izvedenog slobodnog udarca lopta se od prečke odbila u zemlju, došla do Neresa, a fudbaler koji je igrao za Ajaks postiže gol tako što je prevario Popovića poslavši loptu ispod golmana crveno-belih. 

Zvezda je uspostavila terensku inicijativu nakon dva gola Šahtjora, a najbolju šansu je imao Ohi kada je Trubin uspeo da odbrani njegov udarac na sjajan način u situaciji 1 na 1. Prethodno je Katai fantastično pronašao Ohija.

Pred sam kraj poluvremena odlična lopta Kataija za Rodića, levi bek je glavom prosledio do Ohija, a novi napadač je glavom pokušao da postigne gol, ali je ponovo Trubin bio odličan. 

Crvena zvezda: Popović - Pičini, Pankov, Dragović, Eraković, Rodić - Sanogo, Srnić - Ivanić, Katai, Ohi.

Šahtjor: Trubin - Dodo, Marlon, Matvienko, Ismaili, Majkon, Markos Antonio, Neres, Mudrik, Pedrinjo, Moraeš.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke