Poluvreme - Zvezdo, moraš bolje od ovoga! (TVITOVI)

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 25.08.2020.
20:47
Izvor: Sportske.net

Tirana je opasan rival, već sada je jasno.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Nakon prvih 45 minuta igre u Tirani domaći tim odoleva Crvenoj zvezdi, rezultat je 0:0, a možemo reći i da ne bi bilo iznenađenje da su domaćini vodili.

Crvena zvezda je bila opasnija na samom startu utakmice, imali su par opasnih napada, a Milunović je prvi pripretio, međutim, bio je u ofsajdu.

U sedmom minutu velika šansa za Kataija, probio je po levoj strani, ali je šutirao pored gola.

U prvih 15 minuta domaćin praktično nije došao do odbrane Crvene zvezde, a onda su postali opasni. Muči je odlično izborio mesto za udarac, šutirao i poslao loptu pored gola.

Potom je i Borjan dobro reagovao nakon udarca Kalea, a onda u 31. minutu Hošalari je pokušao iz slobodnog udarca da iznenadi Borjana koji je ponovo bio na pravom mestu.

Tirana je uspela da zadrži ekipu Crvene zvezde ispred svog kaznenog prostora, a tim Dejana Stankovića, koji je bio čak i nervozan, nije imao ideju.

Čekamo drugo poluvreme.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Gogi-11
Tuesday, 25.08.2020
21:24

Kakva uprav takvi igraci kakav trener takva igra .... malo je reci tuga jad i cemer za sta li ovi balvani primaju astronomske plate...

avatar
Nebojsa Sin
Tuesday, 25.08.2020
21:06

Pa dobro, ovo je Zvezdi prva takmičarska utakmica ove sezone.

avatar
Stefan Lazović
Tuesday, 25.08.2020
20:59

Daj ubaci Boacija i Ivanica.

avatar
nexi partizan
Tuesday, 25.08.2020
20:53

Ajde ne brukajte se, dobite ove... Nisam Zvezdaš, ali ovde sam uz vas, napred Zvezdo!

avatar
Piksi G00L iz korner
Tuesday, 25.08.2020
20:52

Utakmica se odvijala bas onako cega sam se ja najvise bojao. Mrtvo, kukavicki bez brzine i energije sa nekom jalovom inicijativom bez suta na gol. Stankovicu mrs iz Zvezde jer svojim kukaviclukom i neznanjem brukas slavni klub. Mrkela i Terzic takodjer treba da pakuju kofere zajedno sa Kangom i Sanogom. Bruka i sramota za Zvezdu i Srbiju, licimo na amatersku grupu fudbalera, a ne na profesionalcekoji u nasim uslovima zaradjuju po deset ili dvadeset puta vise od drugih fudbalera u Super Ligi.

avatar
Deki.Stankovic.5
Tuesday, 25.08.2020
20:51

Jad i beda.Stankovic je kriv niko drugi za ovo sto se trenutno desava,jedini nacin nesto preko Kataija i da udje Vulic da spoji malo ako moze.