Pomoćni trener Čuke: "Da ponovimo nivo iz prvog meča i idemo dalje"

Autor: Milovan Longinov
sreda 11.08.2021.
23:40
Izvor: Sportske.net, Beta

Čuka ima veliku šansu da se domogne plej-ofa.

Povezane vesti

Trener u stručnom štabu fudbalskog kluba Čukarički Pavle Delibašić izjavio je da vrlo oprezan pred revanš u Stokholmu.

"Očekujem izuzetno tešku utakmicu. Iskoristili smo šansu u Beogradu na pravi način, ali smo mogli bolje. Ipak, da nam je neko ponudio 3:1 pre meča u Humskoj oberučke bismo to prihvatili. Hamarbi je veliki klub, vidi se po svemu, atmosferi, stadionu. Ne bismo smeli da se opuštamo", rekao je Delibašić na konferenciji za novinare.

On je naveo i da veruje u prolaz ukoliko budu na nivou kao u Beogradu i da ga ne plaši mladost njegove ekipe.

"Ako budemo na nivou kao u Beogradu, onda će se Čukarički pitati i u Stokholmu. U tom slučaju ubeđen sam u prolaz. Ne plašimo se naše mladosti. Mi treneri smo tu da uradimo sve da opustimo i psihološki spremimo ekipu", izjavio je on.

Delibašić je dodao i da ekipa nije vežbala penale.

"Nismo vežbali penale, ali to radimo u nekoj rutini na svakom treningu. Ne razmišljamo o penalima, došli smo da pokažemo borbeni fudbal", rekao je Delibašić.

Fudbaler Čukaričkog Djordje Jovanović je rekao da očekuje sličan meč kao i u Beogradu.

"Očekujem sličan meč kao u Beogradu. Verujem da će Hamarbi krenuti na sve ili ništa, jer nemaju šta da izgube. Znam da će biti pun stadion i tu vidim prednost domaćina. Ipak, znam da možemo da odigramo bolje nego u Beogradu", rekao je Jovanović.

Mladi napadač je dodao i da Čukarički neće izaći da brani prednost iz Beograda.

"Nije rešenje da čuvamo prednost iz Beograda, jer bi to moglo da nam se obije o glavu. Moramo da igramo kao da je 0:0, da jurimo pobedu, ali i da strpljivo čekamo šansu. Želimo i ovde da pobedimo", izjavio je Jovanović.

Čukarički će sutra u Stokholmu od 18:45 igrati revanš meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu konferencija. U prvom meču u Beogradu Čukarički je pobedio 3:1.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke