Popović: "Nismo slučajno u vrhu tabele"

Autor: Beta Beta
petak 20.11.2015.
21:24
Izvor: Beta

Strateg Čukaričkog izjavio je nakon pobede nad Borcem da rezultati koje beleže "Brđani" i pozicija na tabeli nisu slučajnost.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Trener fudbalera Čukaričkog Zoran Popović rekao je večeras da je zadovoljan posle prvenstvene pobede nad Borcem iz Čačka i dodao da nije iznenađenje što ova dva tima zauzimaju pozicije na vrhu tabele Superlige Srbije.

"Ovo je bila prava prvenstvena utakmica, borba za drugo mesto. Videlo se da su oba tima veoma motivisano ušli u utakmicu. Zadovoljan sam kako smo igrali. Mislim da smo imali šansu više od Borca i da smo zasluženo pobedili", rekao je Popović posle utakmice.

Čukarički je večeras na svom stadionu u Beogradu savladao Borac iz Čačka sa 1:0, a jedini gol postigao je Nenad Mirosavljević u 89. minutu utakmice.

"Utakmica je bila odlična. Kvalitetna. Nije iznenađenje što su oba tima u vrhu tabele. Borac ima kvalitetne igrače, drugog strelca lige. Kao i mi, i oni imaju dobru atmosferu u ekipi", ocenio je Popović.

Kapiten Čukaričkog Igor Matić u 56. minutu napustio je igru zbog povrede kolena, a Popović je rekao da se još uvek ne zna stepen povrede.

"Dobio je jak udarac. Ima oteklinu, ali stepen povrede ne znamo. Više imformacija ćemo imati sutra", kazao je Popović.

Čukarički je ovim trijumfom prestigao Čačane na drugom mestu Superlige Srbije, pa sada ima 32 boda, jedan više od Borca.

Trener Borca Milorad Kosanović, koji je večeras debitovao na klupi Čačana, izjavio je da je Čukarički zasluženo ostvario pobedu.

"Odigrali smo jednu vrlo tešku i napornu utakmicu. Dva tima su se žestoko borila, za svaki pedalj ovog terena. Čukarički je imao nešto više od nas u rukama i tako posmatrano, zasluženo su pobedili. Mi smo dobro igrali u odbrani i kontrama pokušali da probijemo, međutim, nismo uspeli", kazao je Kosanović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke