Portugalci kvare posao Zvezdi?

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 01.01.2018.
17:35
Izvor: Sportske.net

Vicešampion Srbije pokazao je interesovanje za svog bivšeg igrača ali nije usamljen jer istog fudbalera žele još neki klubovi sa zapada Evrope.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Nedelja pred nama poslednja je u kojoj će fudbaleri Crvene zvezde biti na odmoru jer već sredinom sledeće kreću pripreme za prolećni deo sezone.

To ujedno znači da se od narednog ponedeljka mogu očekivati i konkretni potezi crveno-belih na transfer tržištu.

Sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela raspalio je maštu navijačima tvrdnjom da lider Super lige želi da angažuje štopera Olimpijakosa Jagoša Vukovića koji se nalazi na izlaznim vratima "Karaiskakisa".

Reprezentativni štoper stigao je u Pirej pre šest meseci iz Kajzerispora ali nije ostavio dobar utisak i očekuje se da već u januaru promeni sredinu.

Jasno je da obeštećenje koje Olimpijakos traži za Vukovića predstavlja problem za Crvenu zvezdu, ali daleko od toga da je to jedina prepreka.

Grčki mediji pišu da se za Vukovića interesuje i jedan portugalski klub što znači da postoji mogućnost da neko otkupi Vukovićev ugovor.

Veruje se da crveno-beli u datom momentu žele da angažuju Vukovića na jednogodišnju pozajmicu jer iskusni štoper sa Olijem ima ugovor do leta 2020. godine, a teško da Zvezda može da izdvoji 2 miliona evra za kupovinu svog bivšeg igrača.

Ne treba zaboraviti da Crvena zvezda na svojoj listi potencijalnih pojačanja ima i Nemanju Milunovića, štopera BATE Borisova, koji je ugovorom vezan za beloruski klub do kraja 2018. godine.

Zvezdin cilj je da u januaru angažuje defanzivca koji će biti u klubu i naredne sezone, jer na "Marakani" već sada žele da oforme ekipu za evropske kvalifikacije koje su na programu tokom leta.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Che Wolfasin
Tuesday, 02.01.2018
12:30

Ništa onda da se okrenemo Varanu čuo sam da je Perezu višak ili da se oslonimo na domaću snagu i dovedemo Milivojevića.

avatar
Tuesday, 02.01.2018
01:13

Jagos Vukovic nema potreban kvalitet za Zvezdu.

avatar
Monday, 01.01.2018
23:55

Ahahaha ovde kako kod Partizana ili Zvezde zele nesto nemoguce da dovedu a to ne iz vise razoga losa liga, malo para i sto ne zele da plate obestecenje

avatar
Nemanja Vidiiic NO.1
Monday, 01.01.2018
19:48

Ne zelim ovog,dok je igrao za Vojvodinu protiv nas igrao na zivot i smrt,radovao se kao nenormalan,a posle kad je Mrdja utisao plakao bukvalno,samo nek ide dalje

avatar
LoleRava
Tuesday, 02.01.2018
09:43

Pa sta je trebao da nas pusti?Neka je igrao na zivot i smrt,jos bolje,neka dodje pa da vidimo da li ce opet igrati tako :)