Poruka gradonačelnika Čačka posle incidenta: ''Roditelji, nemojte se mešati! I taj sudija je dete od 19 godina!''

Autor: Beta Beta
sreda 29.05.2019.
14:03
Izvor: Beta

Gradonačelnik Čačka Milun Todorović osudio je danas incident koji se dogodio na utakmici fudbalera mladjih kategorija Slobode i Borca, na kojoj je otac jednog dečaka-igrača udario sudiju.

Epa/Robert Ghement
Epa/Robert Ghement

Povezane vesti

Todorović je rekao novinarima da je veoma važno što su policija i tužilaštvo brzo reagovali i što je protiv napadača na sudiju podneta krivična prijava zbog nasilničkog ponašanja na sportskoj priredbi.

"Moja poruka svima, posebno roditeljima je da puste decu da se igraju i da uživaju u igri i sportu. Nemojte se mešati, nemojte vi suditi, niti presuđivati. Taj sudija koji je napadnut je takođe dete, ima 19 godina. Zamislite sad da neki junak od 45 godina uđe na teren i deli pravdu", rekao je Todorović.

On je dodao da su treneri i Slobode i Borca pokušali da spreče incident, ali da nisu uspeli.

Čačanska policija podnela je krivičnu prijavu protiv 45-godišnjeg muškarca iz tog grada koji je udario sudiju na utakmici "petlića" Slobode i Borca, zbog sumnje da se nasilinički ponašao na sportskoj priredbi.

Identitet tog muškarca nije objavljen a osumnjičen je da je u subotu, na stadionu FK Sloboda, po završetku utakmice mladjih kategorija izmedju Slobode i Borca, ušao na teren i udario i lakše povredio sudiju.

Napad na sudiju izazvao je opšti metež i tuču na terenu u kojoj je učestvovalo dvadesetak roditelja dečaka - igrača.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke