Poruka sa Marakane: ''Mi smo Zvezda, treba da nas poštuju!''

Autor: Darko Mitrović
sreda 06.05.2015.
16:32
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Crvene zvezde pripremaju se ovih dana za najteže gostovanje u prolećnom delu sezone, na Banovom brdu.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Rival crveno-belima je ekipa Čukaričkog, trećeplasirana na tabeli Jelen Superlige i to će, svakako, biti derbi 27. kola domaćeg šampionata.

Jedan od igrača na koga trener Crvene zvezde Nenad Lalatović sve ozbiljnije računa i koji bi trebalo da bude jedan od aktera predstojećeg meča, jeste i mladi vezista Marko Grujić.

On ceni kvalitete rivala, svestan je težine zadatka koji očekuje njega i njegove drugove, ali smatra da i ostali klubov i u ligi, pa i Čukarički, treba da respektuju Crvenu zvezdu i njenu ulogu u našem fudbalu.

''Čukarički je, pored Zvezde i Partizana, najozbiljniji klub u ovoj ligi. Mi svakako treba da imamo respekt prema njima zbog toga, ali ne smemo da zaboravimo da smo mi Crvena zvezda, i Čukarički treba da poštuje i nas.

Zvezda kao klub mora uvek da ide na pobedu, i to će biti slučaj i u nedelju. Verujem da će svi akteri utakmice želeti pobedu, i mislim da će to biti otvoren meč i da će gledaoci uživati.

To će biti prilika, a pogotovo za nas mlađe, da pokažemo koliko vredimo i da smo, možda i nezasluženo na drugom mestu na tabeli, jer siguran sam da možemo mnogo bolje'',
izjavio je Grujić.

Njegov saigrač Aleksandar Katai igra sve bolje kako se sezona bliži kraju. Protiv Rada je Orlandiću i Joviću delio asistencije ''kao na tacni'' i ima velike zasluge za ubedljiv trijumf protiv ''Građevinara''. Njegova forma će biti jedan od Zvezdinih velikih aduta na Banovom brdu.

katai-600-20150308103209

''Mislim da mi ova pozicija koju igram u Zvezdi više odgovara nego ona po boku. Ja se prosto bolje osećam. Igrao sam ranije ovo, tačnije, poslednju godinu u Grčkoj sam igrao klasičnog polušpica, u formaciji sa jednim napadačem. Nije mi strano igranje u vezi, i mislim da tu mogu dosta da pružum'', istakao je Katai za klupski sajt.

Slično Grujiću, i Katai očekuje da će derbi protiv ''Brđana'' opravdati očekivanja i da će gledaoci biti zadovoljni kvalitetom predstave.

''Naravno, mi ćemo ići da pobedimo Čukarički, odnosno da zabeležimo sve četiri pobede do kraja, i videćemo šta će biti. Ponavljam, odlična su ekipa, i predstoji nam jako lepa i teška utakmica'', poručio je Katai.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
jv
Thursday, 07.05.2015
18:19

Postovanje se zasluzuje na terenu. Igraci Zvezde treba da zasluze grb i postovanje navijaca igrom i pobedama.

avatar
Grobari Kanada
Thursday, 07.05.2015
15:08
avatar
Thursday, 07.05.2015
08:23

iSPOŠOVALI SU VAS U NOVOM SADU NIJE SVIRAN PENAL ZA VOŠU A U B.G. DVA GOLA IZ OFSAJDA MALO VAM JE HOĆETE JOŠ POŠTOVANJA

avatar
Povratak kraljaBAN20
Thursday, 07.05.2015
10:45

Penal za Vojvodinu i drugi žuti za Mijailovića u tom 83. minutu kod rezultata Vojvodina 0:1 zvezda.

avatar
Bata
Wednesday, 06.05.2015
23:13

Stvarno ste nezasluženo drugi.

avatar
Povratak kraljaBAN20
Wednesday, 06.05.2015
17:48

A ja se nadam da će sudije dozvoliti Čukaričkom da vam pokaže da ste nezasluženo drugi.