Poruka za Miloševića - Namesti kragnu i daj gol!

Autor: Aleksandar Obrenović
nedelja 30.08.2020.
23:19
Izvor: Sportske.net

Potezi Sava Miloševića se prate sa velikom pažnjom, nažalost, tako je bilo i danas.

EPA PHOTO/GUY MOSSAY
EPA PHOTO/GUY MOSSAY

Povezane vesti

Setih se 2000. godine, obukao sam neki pijačarski dres koji sam imao, zaigrao sa svojim malobrojnim drugarima u gružanskim Guncatima fudbal podignute kragne i ispasanog dresa. Baš onako, glumeći tebe koji si dan pre toga dao gol Norveškoj za pobedu i veliku euforiju među našim narodom.

Imao sam tada 11 i po godina.

Prvi put u životu sam se pomolio Bogu na poluvremenu utakmice protiv Holandije želeći da ti daš gol, a drugi Mijat. Molio sam posle da Klajvertu ne priznaju gol, iako je tamo neki Zenden pokazivao da nam je dao četiri komada. Sve, samo da bi ti bio najbolji strelac prvenstva Evrope i da Jugoslavija može nečim da se pohvali kad smo već izribani od Holandije.

Na kraju taj Zenden nije bio u pravu, iako mi se smejao u lice preko niškog TV-a, ostade mi u glavi ta slika kako je uzjahao Klajverta.

Dvadesetak godina kasnije ponovo si uzor mladima, navijačima, fudbalerima Partizana. Neki novi klinci gledaju tvoje manire, uče od tebe, prate svaki tvoj pokret, baš kao što sam ja pratio.

Očigledan je bio faul, ali Savo nije smeo ovako da reaguje...

Posted by Sportske.net on Недеља, 30. август 2020.

Partizan nije šutiranje mikrofona, gađanje sudije flašicom, pokazivanje nezadovoljstva vičući na sve oko sebe. Treba nam Partizan kojem ćeš pokazati šmekerske manire, treba da bude drugačiji, da namesti onu tvoju kragnu kako treba i da - daje golove.

Hitna sednica!

Posted by Sportske.net on Недеља, 30. август 2020.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Shadows
Tuesday, 08.09.2020
23:49

Konacno je Savo pokazao sta radi Lalatovica na svakoj utakmici protiv PFC da je njegov fudbaler dobio crveni Lalat bi povukao ekipu kao nekada.Zasto sudije I FSS se plase Lalata,sta on to zna pa ih ucenjuje kad ne pobedu!Savo je podigao ruku I kragnu gadjao sudiju a da daje golove ne moze jer im sudije vezu noge

avatar
Ovono
Monday, 31.08.2020
12:53

Poruka za Grobare je da treba da se organizuju pa na ulicu!

avatar
zlogi
Monday, 31.08.2020
09:42

E ovako ako cemo iskreno i realno, vecina ljudi koje znam nikad nisu gotivili Savu dok je igrao za repku, iako je davao golove (tako da autor ovog teksta bolje da ne pokusava da baci jos vise blata na Savu ovim "dirljivim" tekstom). Mnogi su mislili da imamo bolje, a realno gledano jedini je on valjao od napadaca do dolaska Mitra (ostali su suvi prosek ili ispod proseka bili - golovi govore u prilog tvrdnji). Sto se tice ove reakcije, zasluzeno je dobio crveni i oko toga nema polemike (treba da bude i kaznjen sa par tekmi), ali pitanje za sve vas dusebriznike koji ste navodno "imali" postovanja prema Savi: da li je moguce zbog jedne reakcije da odjednom ne valja? Treba da cuti na sve, dok svi laju kako im volja!? Prvo burna reakcija i odmah razapinjanje!? Covek ima svoje misljenje i vidjenje situacije (zar nemamo svi?). Dok svi redovno pominju sudije, jedino je on cutao. Svako se bori za svoj tim. Ne podrzavam reakciju, ali podrzavam da prestane da cuti, ima autoritet neka vrsi pritisak, svi to rade.
ps: jako mi je drago kao nekome iz NS-a (lokal patriotizam ftw) da Vosa tuce beogradske timove, ali dok ne pocne i protiv Zvezde da igra kao protiv (mog) Partizana iskreno smatracu je samo Zvezdinom filijalom i kao takvom smramotom NS-a.
pps: TSC je odigrao ekstra mec :D

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Monday, 31.08.2020
14:24

Darko Kovacevic? Mateja Kezman? Nikola Zigic?

avatar
Algebrons
Monday, 31.08.2020
09:11

Treba da ćuti dok mu režim ruši klub, dok ga sudije iz nedelje u nedelje masakriraju? Takvi treneri danas nisu poželjni u Srbiji, to je svima bilo jasno još 2015. godine, kada je Dule Vujošević oteran iz košarkaške sekcije. Da ima suđenje kakvo ima CZ, zasigurno bi glumio gospodina, kao što to radi ''mister''.

avatar
Marko Kralj
Monday, 31.08.2020
00:26

Trener ne sme onako da se ponasa, i Lalata sam kritikovao zadnjih godina ali su ga u Vosi disciplinovali

avatar
Dr fudbala Miloje
Monday, 31.08.2020
00:26

Баш ме занима каква ће бити казна за то Савино дивљачко понашање.

avatar
magister
Monday, 31.08.2020
00:04

Lep i dobar tekst. Bravo Aleksandre!

avatar
Dr fudbala Miloje
Sunday, 30.08.2020
23:48

Саво се уклопио у сивило партизана. Пре сам према њему имао поштовања али више ни трунке.

avatar
KING♦⭐KING♦⭐KING♦⭐
Sunday, 30.08.2020
23:39

Kome da pokaže šmekerske manire? Prema damama treba biti šmeker, a ne prema...bravo Savo, pravo u metu: sudija tj suđenje u mikrofon koji je pokvaren jer ne prenosi istinu već je sakriva.

avatar
paok
Monday, 31.08.2020
11:17

Uglavnom se ne slazem sa tobom ali za ovo sto si napisao si u pravu. Kome treba da pokaze manire.

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Sunday, 30.08.2020
23:28

Vidis, ja sam posle pobede nad Norveskom na naslovnoj strani ''zurnala'' preko njegovog lica napisao: ''Bravo, Savo, nebo plavo'' ili tako nesto:-D Da ne bude zabune, bolje da je Norveska otisla umesto nas u 1/4 finale, ova utakmica je oznacila pocetak kraja i pada naseg fudbala. 20 godina!