Posao obavljen, Zvezda predstavila prvo letnje pojačanje!

Autor: Ivan Cvetković
utorak 23.06.2020.
16:32
Izvor: Sportske.net

Potpisan trogodišnji ugovor.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Crvena zvezda je danas predstavila prvo pojačanje za narednu sezonu.

Kako je jutros i najavljeno, novi fudbaler tima iz Ljutice Bogdana postao je Srđan Spiridonović.

Srbin sa austrijskim pasošem potpisao je trogodišnji ugovor vredan 240.000 evra godišnje uz bonus od 100.000 evra u svakoj sezoni u klubu.

"Čast mi je što sam stigao u najveći klub na Balkanu. Ponosan sam na činjenicu da Dejan Stanković ima poverenja u mene, to je privilegija. Daću sve od sebe da opravdam to na terenu. Ja sam ponosan Srbin i biće sjajno igrati kod kuće", rekao je 26-godišnji fudbaler na predstavljanju.

"Zadovoljan sam potpisom Spiridonovića. On je jedan od igrača koje smo usaglasili sa Dejanom Stankovićem i njegovim stručnim štabom. Pratili smo ga i prošle godine, bilo je nekih priča da će doći, ali to se tada nije desilo. Veoma sam zadovoljan što smo u ovom prelaznom roku uspeli da realizujemo taj transfer. Verujem da će Spiridonović biti dobro pojačanje", rekao je sportski direktor "crveno-belih" Mitar Mrkela.

Srđan Spiridonović je rođen 13. oktobra 1993. godine u Beču. Prošao je omladinske škole bečkog Rapida i lokalnog rivala Austrije u kojoj je napravio i prve profesionalne korake.

Potom je nosio dresove Vićence i Mesine u Italiji, nakon čega se vratio u Austriju, igrajući za Admiru. Pre odlaska u Poljsku, gde je nastupao za ekipu Pogona, Spiridonović je igrao za grčki Panionios.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NajveciZvezdasIkad
Tuesday, 23.06.2020
19:15

Nikad niko u Srbiji osim Terzića nije čuo za fudbalera sa prezimenom Spiridonović.
Sve mi se čini da je ovaj nešto u rodu LA Pari, a možda i Kanjasu

avatar
Piksi G00L iz korner
Tuesday, 23.06.2020
18:14

Nadam se da ovo nece biti jos jedan od mnogih mrkelinih promasenih transfera. Goreg sportskog Direktora nikad nismo imali.