Poseban izazov za novog trenera Partizana - Deki Stanković!

Autor: Darko Mitrović
sreda 02.09.2020.
13:29
Izvor: Sportske.net

U prethodnom mandatu bio je uspešan i u derbijima, kako će to izgledati ovoga puta?

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Aleksandar Stanojević je preuzeo ekipu Partizana u trenutku kada najveći rival, Crvena zvezda beži čak šest bodova, iako je odigrano tek šest kola.

Neće mu biti lako da taj zaostatak nadoknadi, imajući u vidu iskustva njegovih prethodnika, ali ukoliko u oktobru u Humskoj uspe da sa crno-belima savlada Crvenu zvezdu, do kraja sezone bi sve bilo moguće.

Naravno, novinari su mu danas postavili pitanje i na temu derbija, uz akcenat da Zvezdu sada trenira Dejan Stanković, a da je ranije imao dvoboje i sa Robertom Prosinečkim.

''Ja uvek navijam da srpski fudbal vode legende, kao što je Savo, ili Deki... Mi koji nismo ostavili takav trag kao igrači, teško možemo i kao treneri u Lige petice.

Bolje je što je on u Zvezdi, izazov mi je, drago mi je. Video sam da je u Zvezdu uneo nešto drugačije, videćemo u kom pravcu će sve to ići'', istakao je Stanojević.
-
baner
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
gorango
Thursday, 03.09.2020
00:03

Ovaj bas zapeo za lige petice

avatar
jv
Wednesday, 02.09.2020
15:03

Stanojević je dobar trener, mnogo bolji od Save, a Deki je nepoznanica. Možda ispadne dobar, možda loš.

avatar
Dorotej
Wednesday, 02.09.2020
16:05

Pored evidentnog nedostatka znanja je po meni najveći problem Dejana Stankovića da nije sposoban da se umiri na važnim utakmicama. Unosi dodatnu nervozu kod igrača. A kad bude "stani pani" kao na kup utakmici protiv Partizana, izgubi se i pravi nelogične izmene.

avatar
Deki.Stankovic.5
Thursday, 03.09.2020
07:35

To je istina,ne zna da spremi jace meceve,sto je veliki problem za nas.

avatar
babaroga
Wednesday, 02.09.2020
20:03

Lalatović dr za sve njih. Nervozu i pritisak publike generiše na sebe, igrače motiviše iznad maximuma i dobija utakmice gde je sve protiv njega: publika, sudije, savez. Mnogo mogu da pokupe od njega a ne da se prave sveznalice i svi im krivi na kraju, neće više nikad da se vraćaju...

avatar
ddr16
Wednesday, 02.09.2020
17:40

polako,to mu je bila deseta utakmica u karijeri kao treneru,plus tim koji nije on sklapao. slazem se da ima dosta nedostataka,ali tek je poceo,ne moze da mu se sudi na osnovu 20 utakmica u karijeri

avatar
Kori Volden
Wednesday, 02.09.2020
13:42

Deki je samo ime, nista vise, uz svo duzno postovanje prema njemu, bilo ko da je na klupi, rezultati bi bili isti. Deki je motivator. Proslih godina smo imali situaciju gde smo mi na klupi imali Milojevica, partizan pocetnika Milosevica. Sada je situacija obrnuta, partizan ima mnogo boljeg trenera.

avatar
Dorotej
Wednesday, 02.09.2020
15:10

Slažem se. Stanojević je dobar trener. Nadam se da će on pokazati koliko je naš Dejan Stanković slab, da ga treba zameniti. Pored Miloševića to nije bilo vidljivo.

avatar
KING♦⭐KING♦⭐KING♦⭐
Wednesday, 02.09.2020
23:16

Babarogo, zgazio vas je u derbijima u kojima ste imali i pomoć sudija, a koji ne bi ni bili za titulu već revijalni pošto su vam sudije i tih sezona namakli po 20-ak bodova po sezoni. Partizan je imao toliku pomoć države da je morao najbolje igrače da prodaje ako treba i dan pred kvalifikacije za LŠ, a zvezda dovodi po 10 igrača u svakom prelaznom roku i proda nijednog ili jednog standardnog jer je puna kao brod državnih para. Tih godina zvezda je ispadala od koga je stigla i nije nijednom ušla u LE, a pogledaj koliko je puta tamo bio Partizan. Pokrij se ušima i ćuti od sramote.

avatar
babaroga
Wednesday, 02.09.2020
15:54

Na osnovu čega dobar trener? Zaboravi ono šta su radili u našem prvenstvu. Sa onolikim leđima i Sava bi bio trenerčina. Šta je uradio bilo gde bez podrške saveza? Ma šta saveza, države? U Evropskim takmičenjima ga punili konobari i ribari, u bednim ligama istoka dobijao otkaze ko na traci.