Posle bure u FSS, Bjeković bi voleo da je u lepšim okolnostima izabran

Autor: Nemanja Janošev
ponedeljak 24.05.2021.
20:11
Izvor: Sportske.net

Prve reči novog zamenika predsednika FSS.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Novoizabrani zamenik predsednika Fudbalskog saveza Srbije (FSS) Nenad Bjeković izjavio je da je za njega velika čast što je dobio novu ulogu.

Izvršni odbor je izglasao upravo Bjekovića kao novog zamenika predsednika FSS, sa svim ovlašćenjima prvog čoveka ove organizacije, a sve nakon što su sve odluke dojučerašnjeg funkcionera Marka Pantelića odbačene.

"Ova odluka Izvršnog odbora je za mene velika čast i veliko priznanje. Voleo bih da sam u nekim lepšim okolnostima izabran za prvog čoveka srpskog fudbala, ovo što se dešava ne služi nikome na čast. Šta je tu je, verujem da ću uz pomoć najbližih saradnika raditi za dobrobit srpskog fudbala", kazao je Bjeković.

On smatra da je čovek zadatka i da će u trenucima kada FSS i dalje nije rešio pitanje predsednika, pomoći da sve teče u najboljem redu.

"Nikada nisam voleo da pametujem i da filozofiram o stvarima i temama u koje se ne razumem, ali sam dovoljno dugo u fudbalu da mogu da odgovorim obavezama i zadacima u ovako delikatnom trenutku. Biće mi zadovoljstvo da vršim dužnost predsednika Saveza do raspisivanja novih izbora", naveo je on.

Podsećamo, tokom današnjeg dana je bivši v.d. predsednika FSS Marko Pantelić smenio pojedine članove Izvršnog odbora istakavši da se spremao puč protiv njega, nakon čega je IO, smenio Pantelića i na njegovo mesto postavio prethodno smenjenog Bjekovića.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke