Posle fijaska u Zvezdi, Van la Pari drastično pala cena, ali dva engleska kluba ga žele!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 16.11.2020.
10:21
Izvor: Sportske.net

I dalje je bez kluba...

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Holandski krilni fudbaler Radživ Van la Para se još u aprilu rastao sa Crvenom zvezdom posle neuspelog pokušaja da se nametne u redovima srpskog šampiona, ali još uvek nije uspeo da pronađe novi angažman, iako je letnji prelazni rok u Evropi trajao sve do oktobra.

Za to vreme, njegova cena na tržištu, bar prema procenama ''Transfermarkta'' pala je na dva miliona evra, a pre samo godinu i po na istom sajtu je procenjivan na četiri miliona.

Ipak, izgleda da bi zimska pijaca mogla da donese rešenje problema za 29-godišnjeg  fudbalera, koji se u Engleskoj posebno istakao dok je nosio dres Hadersfilda.

I ponovo su, prema informacijama sa Ostrva, za njegove usluge zainteresovani engleski klubovi. U pitanju su dva kluba iz Čempionšipa, Svonsi i Kvins Park Rendžers. Navodno su i jedni i drugi još pre mesec dana pokazali interesovanje za Van la Paru, ali je, kako stoje stvari, interesovanje Svonsija ozbiljnije, pa bi Van la Para možda mogao da im pomogne da se vrate u Premijer ligu, s obzirom da su trenutno u ''plej-of zoni''.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dr fudbala Miloje
Monday, 16.11.2020
11:58

Проблем Ван ЛА Паре је то што је он прави ифанзивац а Милоје је ид њега тражио да игра више дефанзиву што њему не одговара.