Posle ''Grofa'', oglasio se i Vijera! Kome je uputio ovu poruku?

Autor: Darko Mitrović
petak 25.11.2016.
21:32
Izvor: Sportske.net

Nedugo posle današnje konferencije za medije Miodraga Božovića, i napadač crveno-belih Ugo Vijera je imao šta da kaže ''zvezdaškoj javnosti''.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Iako Crvena zvezda ređa pobede, iako je i dalje ubedljivo na prvom mestu na tabeli, utisak je da atmosfera u i oko našeg najtrofejnijeg kluba u poslednje vreme nije najbolja.

Neki nagoveštaji s tim u vezi mogli su se primetiti i tokom današnje konferencije za medije, na kojoj je trener Crvene zvezde Miodrag Božović, između ostalog, govorio i o Geloru Kangi i Ugu Vijeri.

Podsetimo, kada je u pitanju Kanga, Božović je pomalo u šali konstatovao kako će na njega računati ''kad bude primio platu'', a novinare je zanimalo i šta misli o mogućnosti da Vijera u januaru napusti Zvezdu.

'Meni je stvarno teško da ulazim u tuđu glavu. Ako ga neko traži, onda ima interesovanja za njega, a ako ne, onda je opasnost da padne sa stolice", rekao je Božović.

Par sati kasnije na Instagramu se oglasio i portugalski napadač. On je objavio fotografiju na kojoj proslavlja jedan od brojnih golova u Zvezdinom dresu, ali je više pažnje privuklo ono što je uz nju i napisao.

''Ma koliko pokušavali, ništa mi neće skinuti ovaj osmeh sa lica'', poručio je Vijera, a vi procenite ko pokušava tako nešto...

Naravno, usledile su i brojne poruke podrške od strane navijača Zvezde, a sve to možete da vidite OVDE.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Voja
Sunday, 27.11.2016
10:31

Bravo za Vieru treba covek da ima jak karakter i sotane pozitivan posle svih ovih maltretiranja od strane Boazovica, koji umesto zahvalnosti sta je ovaj momak pruzio Zvezdi za kratko vreme dozivi takva ponizenja i maltretiranja. Ali sta da se radi kada je Zvezda dozivela trenera koji leci komplekse u njoj.