Posle Liverpula ništa više nije isto, moćna poruka Zvezdinog štopera!

Autor: Beta Beta
utorak 27.11.2018.
09:46
Izvor: Beta

Fudbaler Crvene zvezde Srđan Babić rekao je danas da ekipa na meč s Napolijem u Ligi šampiona putuje s velikom željom da priredi iznenađenje, s obzirom na to da je italijanska ekipa na svom terenu prethodno nadigrala Pari Sen Žermen i Liverpul.

EPA-EFE/YOAN VALAT
EPA-EFE/YOAN VALAT

Povezane vesti

Fudbaleri Zvezde putuju danas na utakmicu petog kola Grupe C Lige šampiona protiv Napolija, a Babić je dodao da ekipa ima dosta problema s povredama.

"Porasla su očekivanja posle Liverpula i apetiti su porasli. Ne idemo u Napulj samo da odigramo utakmicu, već da napravimo nešto. Oni su na svom sadionu nadigrali PSŽ i Liverpul, ali očekujemo sličnu utakmicu kao i u Beogradu, samo će biti korekcija u ekipi", rekao je Babić novinarima na aerodromu "Nikola Tesla".

"Nadamo se pozitivnom ishodu. Mi nemamo šta puno da menjamo u taktici", dodao je on.

Babić je rekao da svaki bod u najjačem evropskom takmičenju mnogo znači, kao i da ekipi mnogo znači podrška navijača.

On je u Beogradu u pobedi nad Liverpulom imao dobru piliku početkom utakmice da dovede crveno-bele do prednosti, medjutim, nije dobro reagovao posle kornera, te je lopta završila preko gola.

"Ako bude slična prilika verujem da ću postići gol", dodao je Babić.

Vezni fudbaler Zvezde Veljko Simić ocenio je da ekipa protiv Napolija treba da igra mirno i da pokaže samopouzdanje.

"Ako smo mogli protiv vicešampiona Evrope svakako da možemo protiv Napolija. Treba da ponovimo mirnoću i samopouzdanje na sredini terena, to je jako dobro funkcionisalo protiv Liverpula. Nadam se da će i u Napulju isto tako biti", rekao je Simić.

On je odgovarajuči na pitanje novinara da li se nada plasmanu u osminu finala Lige šampiona rekao da je "sportski nadati se"

"Ne želim da obećavam, ali sada smo opasniji posle pobede protiv Liverpula. Napoli može da pobedi svakoga na svetu, međutim mi idemo s većom dozom samopouzdanja. Ne pretimo, samo idemo sa željom da damo sve od sebe", rekao je Simić.

On je dodao da je bitno što će Zvezda imati podršku navijača, posle odradjene suspenzije od dve utakmice Evropske fudbalske unije (Uefa).

"Mnogo će nam značiti. Svi znaju koliko su nam važni, za 20-30 odsto smo jači kada imamo navijače, koji nam daju vetar u leđa", zaključio je on.

Utakmica petog kola Grupe C Lige šampiona izmedju Napolija i Crvene zvezde igraće se sutra na stadionu San Paolo od 21.00.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke