Potpis na Banovom brdu, omladinski reprezentativac Srbije u Čuki do 2026. godine

Autor: Ivan Cvetković
nedelja 17.07.2022.
12:10
Izvor: Sportske.net

Do sada nije dobio priliku u novoj sezoni.

FK Čukarički
FK Čukarički

Povezane vesti

Omladinski reprezentativac Srbije Bojan Kovačević (18) potpisao je novi četvorogodišnji ugovor sa Čukaričkim, saopštio je klub sa Banovog brda.

"Brđani" imaju plan da talentovani štoper bude jedan od oslonaca tima u budućnosti iako je pre samo godinu dana bio u kadetskoj selekciji Čukaričkog.

U prvom timu se pojavio tokom zimskih priprema u Turskoj nakon čega je prekomandovan u omladinski pogon, a ubrzo je potpisao i prvi profesionalni ugovor.

"U Čukaričkom sam stekao afirmaciju, dobio sam priliku da debitujem u prvom timu još kao kadet, što je retka privilegija. Drago mi je da u klubu imaju poverenja u mene, trudiću se da to opravdam na svakom treningu, da iskoristim svaku šansu koja mi bude ukazana. Na obostrano zadovoljstvo smo potpisali novi ugovor, verujem da ću se zadržati u Čukaričkom, da ću se ustaliti u prvom timu.

Jasno mi je kakva je konkurencija na poziciji štopera, mogu mnogo da naučim od daleko iskusnijih Puškarića, Vujadinovića, Šapića, tu je i godinama meni bliži Drezgić, takođe vrlo kvalitetan igrač. Opet, igramo na tri fronta, biće prilike za sve, a na nama je da se potrudimo da što duže ostanemo u Evropi", kazao je Kovačević.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke