Potvrda, Đorđe Jovanović ponovo u Beogradu, od januara u novom klubu!

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 07.12.2020.
13:11
Izvor: Sportske.net

Biće to odlična ekipa.

partizan.rs/Miroslav Todorović
partizan.rs/Miroslav Todorović

Povezane vesti

Sećate se Đorđa Jovanovića?

Fudbaler koji je igrao u Partizanu i kojeg su u redovima crno-belih olako pustili u Lokeren, posle belgijskog kluba igrao je i za Kadiz i Kartagenu.

On oktobra je bez kluba, a trenirao je sa Čukaričkim.

Sada je jedan od operativaca Čukaričkog Nenad Mirosavljević potvrdio za sajt kluba da će ovaj fudbaler biti novo pojačanje.

"Biće veliko pojačanje, baš u pravom smislu te reči. Odličan je igrač, to će tek pokazati. Na žalost, nije imao pravo nastupa u ovom delu prvenstva, ali od januara biće veliko osveženje za ekipu", rekao je Mirosavljević. 

baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Monday, 07.12.2020
14:19

Vlalukin, Ivkovic, Bogosavac, Sehovic, Nisic, Petrov, Jovanovic- DOKLE VISE?! Ovo je samo ono cega sam se setio na prvu loptu, nazalost, mi imamo jos mnogo primera. Da Partizan ima normalnu upravu, igrali bismo u grupnoj fazi svake godine, JSD bi mogao da bude finansiran samo od prihoda FK. Mozda ne u celosti, ali, mnogo sekcija bi moglo jednostavno da se ''prikaci'' na ''centralu'' i da sasvim pristojno radi i opstaje bez problema. FK, KK, RK, VK (za OK bih morao da razmislim, brukaju nas mnogo vec tri decenije) i jos nekoliko ''manjih'' sekcija...