Potvrda iz prve ruke - Partizan želi ovog fudbalera!

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 11.05.2019.
10:50
Izvor: Sportske.net

Momak koji je označen kao potencijalno pojačanje Partizana u letnjem prelaznom roku potvrdio je da postoji interesovanje crno-belih.

partizan.rs/Miroslav Todorović
partizan.rs/Miroslav Todorović

Povezane vesti

Strateg fudbalskog klub Partizan Savo Milošević potvrdio je u petak da se u Humskoj uveliko radi na realizaciji planova vezanih za letnji prelazni rok.

Crno-bele čeka ozbiljan posao jer će morati da morati da osveže igrački kadar i pojačaju ga na mestima koja su u sezoni na izmaku predstavljala najveći problem.

Pisali smo tokom nedelje da su u planu pojačanja na bekovskim pozicijama, a jedna od meta Partizana potvrdila je da postoji interesovanje crno-belih. Bivši fudbaler kluba iz Humske Nikola Aksentijević rekao je za "Žurnal" da će odluku doneti po završetku sezone.

"Postoji interesovanje crno-belih, ali i nekoliko inostranih klubova. Po završetku prvenstva, u dogovoru sa predsednikom Markom Miškovićem i menadžerom ću odlučiti odlazim li i gde", rekao je Aksentijević.

Kragujevčanin je u dva navrata nosio dres Partizana, a prethodne zime iz Radničkog (Niš) se preselio u kruševački Napredak za koji je tokom prolećnog dela sezone odigrao trinaest utakmica.

Partizan na svom platnom spisku od desnih bekova ima Miroslava Vulićevića i Nemanju R. Miletića, a na pozajmicama su Luka Cucin (Spartak ŽK) i Gabrijel Enake (Dunarea). Pošto se Vulićević nalazi na zalasku karijere, a Nemanja R. Miletić privlači pažnju inostranih klubova, logično je da crno-beli rade na angažovanju desnog beka.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Saturday, 11.05.2019
22:47
avatar
magister
Saturday, 11.05.2019
12:16

Juče sam komentarisao: naš glavni problem su pozicije centarfora, plejmejkera i polutke - napadača pakera. I dalje je u ove poslednje dve pozicije najbolji Sale Ilić!? Mislim da treba prodati šta se može od neubedljivih, a ima ih i da treba kupiti bar 4 do 5 igrača na te 3 pozicije - neke mlađe koji će se pretvoriti u zvezde, ali i bar dvojicu zrelih igrača. Za jednog od mlađih predlažem dostupnog i ne skupog Lazara Zličića, sada Voždovac. Bio je izuzetan talenat, ne znam u kakvom je sad stanju, ali sa dobrim radom on može da se pretvori u ozbiljnu fudbalsku zvezdu.

avatar
Nikola Mitrovic_fb
Saturday, 11.05.2019
14:59

To si normalni znaju