Pozdrav za Kokezu iz UEFA, Srbija otkazala još jednu utakmicu!

Autor: Darko Mitrović
utorak 17.03.2020.
16:42
Izvor: Sportske.net, fss.rs

Fudbalski savez Srbije je na današnjoj video konferenciji u UEFA predstavljao Jovan Šurbatović.

BETAPHOTO/FUDBALSKI SAVEZ SRBIJE/Nebojsa Parausic/DS
BETAPHOTO/FUDBALSKI SAVEZ SRBIJE/Nebojsa Parausic/DS

Povezane vesti

Podsetimo, pre nekoliko dana potvrđeno je da je koronavirusom zaražen i predsednik FSS Slaviša Kokeza, kao i potpredsednik Marko Pantelić, pa je naš Savez danas predstavljao generalni sekretar Jovan Šurbatović.

U razgovoru za zvanični sajt FSS, Šurbatović je otkrio kako je protekla ova video-konferencija.

''Sastanak je protekao u otvorenoj i konstruktivnoj atmosferi. Svi smo pohvalili rešenost UEFA da sasluša stav predstavnika svih nacionalnih asocijacija i da tek posle toga donese konačnu odluku.

I dalje postoji sedam različitih scenarija u zavisnosti od razvoja situacije sa koronavirusom, ali svi smo izrazili nadu da će pandemija uskoro biti završena i da će se lopta ponovo zakotrljati širom sveta'',
izjavio je Šurbatović.

On je takođe otkrio i da je prvi čovek FSS Slaviša Kokeza dobio pozdrave od predsednika UEFA Aleksandra Čeferina, a isto su učinili i ostali učesnici konferencije. Takođe, svi su mu poželeli što brži oporavak, baš kao i predsedniku FS Švajcarske Dominiku Blanu.
-
Kazino baner

Na osnovu danas donesenih odluka, jasno je da je otkazana još jedna planirana utakmica našeg nacionalnog tima.

''Pomeranje kalendara automatski znači da se otkazuje prijateljska utakmica sa Rusijom, planirana za 6. jun ove godine. Mi sa Rusima imamo čvrst ugovor i sasvim je izvesno da ćemo tu utakmicu odigrati u nekom drugom terminu.

Sada je najvažnije da svi zajedno pratimo dalje instrukcije naše Vlade i čelnika UEFA i da pomognemo da se situacija sa koronavirusom dovede u normalu. Na kraju krajeva, da se steknu uslovi i za tu baraž utakmicu sa Norveškom koja je, prema novom kalendaru, zakazana za junski termin ove godine'',
zaključio je Šurbatović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke