Predstavljeno Zvezdino najnovije pojačanje: ''Dominantan sam u skoku, a igram dobro i nogama''

Autor: Darko Mitrović
nedelja 23.06.2019.
21:27
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Hoće li uspeti da se dokaže u Zvezdi?

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Posle štopera Radovana Pankova, Crvena zvezda je angažovala i još jdnog golmana - dosadašnjeg čuvara mreže Radnika iz Surdilice Nikolu Vasiljevića.

Ovaj momak je u poslednje vreme redovno bio na spisku sada već bivšeg selektora našeg nacionalnog tima Mladena Krstajića, ali nije uspeo da se izbori za minutažu pored Dmitrovića i Rajkovića.

Veoma jaku konkurenciju će imati i u Crvenoj zvezdi, gde su starosedeoci iskusni Milan Borjan i Zoran Popović, ali na današnjoj promociji u Austriji, gde se priključio novim saigračima, Vasiljević je poručio da će imati dovoljno strpljenja dok ne dobije pravu šansu.

''Čast mi je što sam potpisao za veliki klub kao što je Crvena zvezda. Svestan sam da se ovde računaju samo pobede i titule. Na meni je da radim, sačekam strpljivo šansu, znam da je konkurencija jaka. Nadam se da ću se izboriti da budem drugim pa da stanem i pred gol'', istakao je Vasiljević, a prenosi Zvezdin klupski sajt.

Takođe, izdvojio je i svoje najveće kvalitete.

''Zbog visine sam dominantan u skoku, a igram dobro i nogama. Uspešna sezona je iza mene u Radniku, iako mislim da bi bilo bolje da sam došao pre šest meseci, kada je već sve bilo jzavršeno. Posle šest meseci se raealizovao transfer i srećan sam što sam ovde'', zaključio je Vasljević.

Zašto je Zvezda izabrala baš Vasiljevića, objasnio je sportski direktor kluba Mitar Mrkela i ostavio mogućnost da ovaj momak za početak bude poslat na pozajmicu.

''Nikola je skrenuo pažnju na sebe u poslednjih nekoliko sezona, pratili smo ga i odlučili da ga dovedemo. Ima sve karaktersitike modernog golmana, odlične fizičke predispozicije, igra dobro nogama. Veoma je perspektivan, po proceni ljudi koji se bave golmanima. Pred njim je lepa budućnost.

Tokom jeseni smo shvatili da je on golman kalibra za Crvenu zvezdu. Zimus se transfer nije dogodio, ali sada jeste, najvažnije da je došao ovde. Videćemo tokom leta, donećemo odluku hoće li Nikola ostati u Zvezdi ili otići na pozajmicu. Razgovarao sam sa Dušanom Gašćem, trenerom golmana, i videćemo kakva će odluka biti. S jedne strane je dobro da nastavi da brani i ima kontinuitet utakmica, s druge ima dosta prostora za napredak'', objasnio je Mrkela.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke