Prekršajni postupci protiv "večitih" i OFK Beograda

Autor: Beta Beta
utorak 23.02.2016.
11:44
Izvor: Beta

Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije saopštilo je da će protiv Crvene zvezde, OFK Beograda i Partizana, kao i protiv odgovornih lica u tim fudbalskim klubovima, podneti zahteve za pokretanje prekršajnih postupaka.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Kako se navodi u saopštetenju, Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije će te zahteve podneti zbog prekršaja iz Zakona o sprečavanju nasilja i nedoličnog ponašanja na sportskim priredbama.

Tokom fudbalskih utakmica u okviru 23. kola Superlige Srbije izmedju Crvene zvezde i Mladosti iz Lučana, odnosno između OFK Beograda i Partizana, zabeleženo je da su navijačke grupe masovno koristile pirotehnička sredstva, navodi se u saopštenju MUP-a.

MUP će, kako se dodaje, nastaviti s aktivnostima u cilju sprečavanja nasilja i nedoličnog ponašanja na sportskim priredbama, sa posebnim akcentom na identifikaciji i procesuiranju odgovornih za vršenje krivičnih dela i prekršaja.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ercov
Tuesday, 23.02.2016
14:58

Ovo mi deluje na vec dobro pripremljenu propagandnu kampanju trenutnog rezima kao sto smo imali u proslosti. Rezultat ce biti kao i u proslosti isti,tresla se gora a rodio se mis. Sve dok ne vidim da neko od svih tih aktera sa tribina ne odlezi zatvorsku kaznu ili plati visoku novcanu kaznu od svega toga nema nista.

avatar
Goran Zdravkovic
Tuesday, 23.02.2016
13:26

prvo, tuzilastvo mora da zabrani sve navijacke grupe u zemlji, pa cak i onog zabacenog sela ako ima organizovanu navijacku grupu, drugo, nisu predsednici i rukovodstvo klubova palili baklje vec pojedinci, lepo se na oba meca vide lica navijaca koji pale, drze i bacaju baklje, pa lepo njih pohapsite, procesuirajte, i kaznite i trece, ukoliko se dokaze da je rukovodstvo dozvolilo da se te baklje unesu pored redarske sluzbe onda kazniti te klubove...