Premijer ima lepe želje za Partizan

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 29.12.2015.
22:50
Izvor: Sportske.net

Gostujući na TV Prva predsednik vlade Republike Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da fudbalskom klubu Partizan želi brz oporavak.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Predsednik vlade Republike Srbije Aleksandar Vučić gostovao je u utorak na TV Prva i davao odgovore na različita pitanja koja spadaju u različite sfere interesovanja građana.

Tako je u jednom delu emisije ponovo pokrenuo pitanje privatizacije FK Crvena zvezda i FK Partizan i ponovio da trenutno ne postoji rešenje za ta dva kluba.

"Kada budete pokazali kako da privatizujemo fudbalski klub Zvezdu ili Partizan, ja ću da vam kažem, 'evo, budite premijer" rekao je Aleksandar Vučić.

Premijer se dotakao aktuelne situacije u fudbalskom klubu Partizan i tom prilikom rekao nešto u šta većina navijača kluba iz Humske verovatno neće poverovati zbog činjenice da Vučić navija za Crvenu zvezdu.

"Iz sveg srca želim da se oporavi FK Partizan, evo, kupite… Ko god hoće neka kupi, ko hoće da uloži svoj novac" rekao je Aleksandar Vučić.

Među navijačima Partizana preovladava stav da je klub dospeo u probleme zbog činjenice da prvi čovek u zemlji navija za Crvenu zvezdu a ostaje da vidimo kako će "Grobari" prihvatiti najnoviju izjavu Aleksandra Vučića.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Scepan Scekic
Wednesday, 30.12.2015
23:02

Ma kako da ne.To kao kad bih ja izjavio da mi zao sto je CZV pretprosle sezone zabranjeno da ucestvuje u Evropi.Braco grobari ovo je cist sarkazam.

avatar
ЧУВАР КАДИЊАЧЕs
Wednesday, 30.12.2015
13:25

Problem je, kaže Vučić, da ako Telekom uzmu stranci onda FK i košarkaški klub Crvena zvezda neće lako da prežive, kao ni FK Partizan.

avatar
Fair Play
Wednesday, 30.12.2015
00:43

Recite onda zvanicno koliko kostaju fk partizan i fk zvezda i objavite zvanicno sve dugove a ne kada se jave, da izmisljate kako bi povecali cenu.. Mene licno interesuje fk partizan. Cena, godisnja potraznja kluba i dugovi pre svega a onda i ostali detalji..nVerujem da bi i navijaci voleli da saznaju sve vezano za voljeni klub. nPozz

avatar
MaNcHesTeR_ed
Wednesday, 30.12.2015
17:28

Realno mislim da ne vredi vise od 50milke

avatar
ЧУВАР КАДИЊАЧЕs
Tuesday, 29.12.2015
23:57

Samo dve sekunde ili sekundu i po pre nego sto je ovde izasla ova vest, ja sam promenio nadimak, tesko da je to slucajnost. Odgovor na pitanje iz teksta je da je samo potrebno da nam nam dozvoli da sami nadjemo kupca, a mislim da je pricao o nasem KK no dobro...

avatar
delije sever NS
Wednesday, 30.12.2015
01:58

Poenta price je da nesto po pravnom osnovu ne moze da se privatizuje,nije problem u kupcu ili ga naci,usli bi ljudi s keshom u klubove nego nesto sa zakonom i slicne gluposti-ko da to ne mogu da promene u ustavu,mislim skroz bezveze.Kukaju kako im klubovi jedu drzavne pare a ne daju privatizaciju,pa niko nije lud da dodje da da svoje pare pa da ne moze izvuci,mogu samo ovako da dolaze ovi ,sto napune svoje dzepove i zapale.

avatar
ЧУВАР КАДИЊАЧЕs
Wednesday, 30.12.2015
17:05

Tako je, samo muti. Naravno, prvi korak je Zakon o privatizaciji, ovo sto sam ja napisao su preliminarne radnje koje su potrajale.

avatar
Milos Kosta Kostic
Wednesday, 30.12.2015
13:36

Da, pre svega je mislio vest da je neko izrazio zelju da kupi kk partizan, zaboravio sam ko je to rekao, mrzi me sad da trazim.