Preokret - "Orlićima" pobeda za zelenim stolom, izvestan plasman na EP!

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 26.03.2018.
13:22
Izvor: Sportske.net

Kadetska reprezentacija Srbije stigla je nadomak plasmana na Evropsko prvenstvo nakon što joj je dodeljena pobeda nad Ukrajinom za "zelenim stolom".

fss.rs
fss.rs

Povezane vesti

Neočekivani preokret dogodio se u Češkoj gde kadetske selekcije domaćina, Srbije, Španije i Ukrajine igraju za plasman na Evropsko prvenstvo u Engleskoj.

Reprezentacija Srbije startovala je pobedom nad Češkom (2:0) ali je porazom od Ukrajine u drugom kolu (1:2) dovela u pitanje plasman na kontinentalnu smotru.

U ovakvoj konstelaciji stvari "Orliće" na Evropsko prvenstvo vodi samo pobeda nad "Furijom", ali izgleda da je došlo do velikog preokreta.

Novinar "SOS Kanala" Nebojša Petrović prenosi svoja saznanja da će utakmica Srbija - Ukrajina biti registrovana službenim rezultatom (3:0) u korist "Orlića"!

Ukrajina je navodno u duelu sa Srbijom koristila trojicu fudbalera koji su imali parne žute kartone i samim tim nisu mogli da učestvuju u utakmici 2. kola Elitne runde kvalifikacija za EP.

Ukoliko ova odluka ostane na snazi "Orlići" će u sutrašnju utakmicu ući bez opterećenja jer će imati šest bodova i gotovo garantovan plasman na Evropsko prvenstvo.

Plasman na kontinentalnu smotru koja će biti održana u Engleskoj obezbediće pobednici grupa ali i sedam najbolje drugoplasiranih selekcija.

"Orlićima" u novonastalim okolnostima čak i remi sa Španijom garantuje prvo mesto u Grupi 1, ali ni eventualni poraz ne bi predstavljao katastrofu jer bi Srbija na kraju imala šest bodova.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
3x3
Monday, 26.03.2018
13:44

Vec se razmislja o porazu i to je ocajan mentalitet.

avatar
petar000
Monday, 26.03.2018
18:07

Da, od malena se razmislja o semama tipa: Ako ovi pobede one sa tri, a mi izgubimo sa manje od dva onda idemo dalje. Redovno oslanjanje na to da neko drugi odradi posao umesto tebe. Posle ih takva prica bije sve dok su u reprezentaciji. Vecito se nadamo da ce neka (lupam) Belorusija da otkine bodove Portugalu da bi mi mogli da izgubimo u poslednjem kolu.