Prešao iz Zvezde u Partizan, a onda pravac druga švajcarska liga! Kakav učinak tamo ima?

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 23.03.2020.
10:15
Izvor: Sportske.net

U Humskoj se dosta očekivalo od njegovog transfera, ali...

partizan.rs/Miroslav Todorović
partizan.rs/Miroslav Todorović

Povezane vesti

Prošlo je nešto više od godinu dana, kada je Partizan iz Crvene zvezde doveo omladinca Radivoja Bosića, krilnog fudbalera, koga je odmah prekomandovao u svoj prvi tim.

S obzirom da su crno-beli u to vreme imali nekolicinu mladih igrača u prvom timu, sa kojima se Bosić odlično poznavao, očekivalo se da se ovaj momak brzo uklopi u prvom timu i pokaže da je pravo pojačanje, ali se stvari nisu odvijale kako se očekivalo.

Tokom proleća prošle godine trener Zoran Mirković je podneo ostavku, došao je Savo Milošević kod koga se Bosić nije nametnuo i prošlog leta se rastao sa Partizanom.

Karijeru je nastavio u švajcarskom drugoligašu Vilu, gde je ove sezone upisao ukupno 14 nastupa, 13 u ligi, jedan u Kupu i zabeležio jednu asistenciju.

Bosić je u decembru napunio tek 19 godina, budućnost je pred njim, a sa Švajcarcima ima ugovor do juna 2021. godine.

Tada bi već bilo vreme da se vrati na neku veću scenu, verujemo da će svojim igrama pokazati da to i zaslužuje. Samo da prođe koronavirus...
-
Kazino baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pixi GOOL iz kornera
Monday, 23.03.2020
14:01

Sam je kriv jer napravio je kobnu gresku.

avatar
Offside
Monday, 23.03.2020
13:28

Ocekivanja su bila velika ali i konkurencija je bila velika.Nije mi jasno zasto su ga pustili u Svajcarsku drugu ligu umesto da ga posalju na kaljenje negde u Srbiji na pozajmicu...Nadam se da ce pokazati da zaista ima potencijal ali mislim da mu Svajcarska i nije bas neka odskocna daska ako cemo realno.

avatar
Monday, 23.03.2020
11:20

Ko je to ocekivao?